Poezia respectiva are doua planuri doua puncte de vedere.
Afirmatia redata mai sus este doar punctul de vederea al comunistului proletar, al opozitiei fata de credinta, fata de spiritualitatea neamului.
Poetul adopta celalat punct de vedere...
Sa fie sfintit Doamne fereste.Cred ca cand
le-a scris ori era nebun ori era ateu ca tine.
Iar aducand vorba de genialitatea versurilor, fundul meu e mai genial ca ele.Nu mai vorbim de strofa CA CU a ei...
Nu ai studii sau nu ai studii superioare gen doctorat?
Numai in Ro se pomeneste de :studii superioare" atunci cand de fapt termini un STUDIU la care ai fost STUDent.
In lumea normala, academician este oricine care a terminat un STUDIU!
Si nu doar membrii Academiei Romane de prosti rupti de realitate.
Sigur voi sunteti peste mine hahaha.Cel putin cu un punct sunt eu oeste voi ma refer la tine si la moisie.Eu am creier.Eu nu l-as fi jignit daca el nu ar fi facut-o.Si nu neaparat ca mi-a zis ca sunt habarnist, dar din asta reiese ca cea mai mare populatie care subliniez este credincioasa este mai proasta decat voi ateii care nu sunteti nici un sfert din noi.Pana la urma majoritatea are dreptate deci DUMNEZEU exista.So sorry.
Intr-adevar, este dovedit de studii stiintifice faptul ca numarul prostilor (adica cei care prefera sa creada totul a proasta in loc sa se straduiasca sa stie) este de cca 10 x mai mare decat numarul celor care se straduiesc sa faca efortul intelectual de a invata toata viata,(numit Long Life Learning, care este o cerinta pentru orice om care vrea sa fie normal)...dar asta nici pe departe ca prostii care nu stiu nimica sunt mai destepti decat cei putini care au studiat, doar pe motivul ca sunt mai multi!
Ca tot vorbeam ca voi ateii nu sunteti nici un sfert di crestini.Voi nu sunteti nici macar 1% din populatia ROMANIEI! http://www.razbointrucuvant.ro/......a-religie/
Si lasa-ma tu cu demonstratia ta stintifica, deoarece orice prost incearca sa aiba o scuza pe care nu o gaseste!
Eu sau tu? Si spuneam ca fundul meu e mai important decat strofele "geniale"pe care le consideri.