Bună idee, Ema.
Într-adevăr, în primul rând suntem oameni şi asta contează cel mai mult.
Sărbători fericite tuturor şi un an nou mai bun şi mai frumos!
Doresc sa fac o dedicatie speciala lui Catalin Tenita, Alexandra, Cristina ati dovedit ca inainte de toate, sunteti oameni cu principii si valori,
Da au fost multi care au sarit in ajutorul lui Cristi.Toata stima si aprecierea mea.
Sa stii si tu ca intotdeauna cand faci o dedicatie, sau tii un discurs in primul rand trebuie sa te adresezi gazdelor si apoi si celorlalti.Sunt niste legi scrise sau nescrise.
Asa este suntem atat de asemanatori, si totusi atat de diferiti. Fiecare avem personalitati individuale si actionam diferit la evenimente sau imprejurari. Tocmai aici este frumusetea. Cand am spus despre familie a fost un mod de a spune, ca atunci cand a fost cazul, au sarit toti cu mic cu mare fiecare dupa puterea lui, si toti au simtit cu Cristi ca o familie.
Doar pe ei le consideri oamenii de valoare restul niste nimicuri ce pocaita esti? ma dezamagesti
Din cate stiam crestinii sarbatoresc nasterea lui gizas nu craciunul.
Oricum, si daca nu exista, ema merita sa i se spuna craciun fericit.
Draga Raymusic sa inteleg ca tu nu ai citit tot ceea ce am scris eu? Sau tu nu te incluzi printre noi, toti utilizatorii?
Ieri am avut o zi pllina de pocaiti, am fost la scoala am descoperit ca toti care erau cu mine erau pocaiti, intr-o alta zi o fata tot vrea sa ma ajute m-am mirat si aia era pocaita isi dai seama, am dat referatele ieri uni mai devreme eu cu aia ieri isi dai seama
Vezi,Dumnezeu te iubeste, si te cheama la El.El iti trimite oameni in jurul tau.
Dumnezeu iti vorbeste prin oameni dar tu nu vrei sa-L asculti
De ce sa o ignori,trebuie sa incerci sa o cuceresti,sa te faci,, observat'' de ea, placut.
O sa merg in a doua zi pe la prieteni si parinti.O sa am si eu mai multe grupuri de colindatori.