| RAY a întrebat:

Acum cateva zile m-a intrebat cineva ce castigi daca esti ateu sau crestin?, vreau sa vad si argumentele voastre

el find de nici o parte

Răspuns Câştigător
| i86e2 a răspuns:

Păi depinde dacă există viață după moarte, iad și rai și D-zeu. Dacă D-zeu preferă creștini în rai, atunci ateii ar avea ceva de pierdut, fericirea veșnică, deși eu nu prea văd fericire în veșnicie, văd doar plictiseală și imposibilitatea să-ți iei zilele de plictiseală. happy

Părerea mea e că ateii au adevărul de câștigat, pentru cei care consideră adevărul important, eu îl consider important și adevărul e că D-zeu nu există, din nefericire, mi-ar plăcea să existe un D-zeu înțelept și bun, poate ar fi lumea mai bună.

| DyNo a răspuns (pentru i86e2):

Asa este, am citit un studiu conform caruia oameni nu pot sa iubeasca un lucru la nesfarsit si chiar daca ar exista ceva care sa ne tina vesnic fericiti ne-am plictisi la un moment dat de acel lucru sau loc, mai devreme sau mai tarziu.

16 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

Castigi bataie de cap...

| danay72 a răspuns:

Faptul ca studiez Biblia ma ajuta sa am o viata frumoasa si fericita, inteleg de ce permite Dumnezeu suferinta, cum va fi viitorul pentru cei ce asculta de El si pot sa fac fata mai usor problemelor de azi.Deci as putea spune ca numai castiguri, dar lista ar putea continua.Dar eu ma refer la crestinii adevarati, care chiar aplica ce spune Biblia, nu iau din ea doar ce le convine si sunt crestini cu numele.

| Nolkyz a răspuns:

Ce câţigaţi dacă nu vă mai gândiţi la asta şi vă trăiţi viaţa, cum se spune, "on the edge"? Lăsaţi-o naibii de gândire că nu sunteţi nici filozofi, nici dumnezei, sunteţi doar oameni.

| RAY explică:

Raymusic19@yahoo.com

| Wøodenpints a răspuns:

Atunci când nu accepţi ca nici un zeu să-ţi fie stăpân, câştigi libertate.

| Jardelin a răspuns:

Parintele Teofil Paraian spunea ca cine nu crede in Dumnezeu, mai cu seama doua lucruri nu poate sa faca (printre multe altele):

- sa indure o grea suferinta
- si sa creasca, copii buni

| RAY explică (pentru Jardelin):

Eu pot ambele

| Jardelin a răspuns (pentru RAY):

M-as bucura!
Sa-ti aduci aminte de cuvintele ce le-ai scris mai sus, cind vei fi intr-una din acele situatii!

| RAY explică (pentru Jardelin):

Bine

| HellSing2012 a răspuns (pentru RAY):

Salut Raymusic22tm vrei sa iti zic ca Biblia nu este cuvantul lui Dumnezeu si sa iti spun al cui este cuvantul da-mi Add daca vrei sa vorbesti cu mine ok Id-ul meu este Solar_Plexus_Chakra666@yahoo.com

| DyNo a răspuns:

Pai daca esti crestin nu stiu ce avantaje poti sa ai avand in vedere ca un crestin se ia dupa Biblie in care sunt numai mizerii, sa fim seriosi, prin urmare un crestin care crede orbeste in Biblie si in Dumnezeul din Biblie este un sclav al societatii. Un liber cugetator ar propria sa parerea formata din mai multe surse logice si rationale, nu din citate idioate din Biblie.
PS: Prin ''mizeriile din Biblie'' m-am referit la minciunile din Biblie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand esti crestin castigi o groaza de libere pentru minunatele sarbatori.
Cand esti ateu pe langa faptul ca iti primesti liberele de sarbatori ( pentru ca doar nu o sa stai tu singur cuc in toata firma ) nu o sa puti ca un porc pentru ca e duminica si tu chiar daca ai bagat capu in motorina nu ai voie sa te speli pentru ca e DUMINICA!

| 1Mihai1 a răspuns:

Ce caştigi dacă eşti creştin? Viaţă veşnică.
Ce "caştigi" dacă eşti ateu? Nimic, pierzi.

| Lamaitzza a răspuns:

Daca esti ateu inseamna ca nu crezi in Dumnezeu, si sa zicem ca el exista(oricum exista) si tu fiind ateu nu ai crezut niciodata in El si la un momentdat mori, El exista si s-ar putea sa ai ceva probleme insa daca esti crestin si prin absurd Dumnezeu nu ar exista nu ai nimic de pierdut nu? Si pe deasupra cei ce cred in Dumnezeu nu pot sa explice fericirea pe care o simt, nu oricine o are. Trebuie sa gasesti in tine pacea interioara sa zic asa..Succes!

| dariusbocos a răspuns:

Explica-i asa ca daca esti ateu ai numai de pierdut dar daca esti crestin ai numa de castigat raiul si mantuirea vesnica a Lui Dumnezeu!