Ai perceput in duhul tau ca era influentat de un demon de seductie.E marr greseala sa vorbrsti si la telefon cu asa pameni.In Biblie scrie ' Fugi de poftele tinrretii!
Știi, îți zisesem că o parte dintre răspunsurile tale sunt bine argumentate, folositoare și inteligente dar unele, printre care și acesta, sunt de foarte prost gust și nelalocul lor.
Înțeleg că unele întrebări pot părea ciudate, haioase sau aiurea, mai ales ale trollilor care nu merită mai mult dar sunt și întrebări, printre care și asta, care chiar sunt puse în mod serios și acele persoane vor un sfat pertinent, nu ironie.
Nu mă interesează viața privată a Aniei, ci răspunsurile pe care le oferă ea.
Am înțeles când e de glumă și îmi dau seama când răspunzi în ton amuzant dar pe de altă parte sarcasmul tău e grosier, ca în exemplul de mai sus.
Păreai o persoană inteligentă dar cu acest răspuns ai dat dovadă de mentalitate de prepuber.
Nu cred ca e valabila aia cu sexul, multi n-au sex si nu au nici o treaba, mai se intampla sa aiba omul iluzii, isi autoinduce inconstient cand uneori facem chestii pe care valorile noastre morale nu le permit.
Si e posibil sa percepem pe acela ca un dusman ademenitor, de aia probabil s-a asociat cu un sarpe care sasaie, adica ca pe ceva rau.
Cum eram si eu prin 2010, aveam frica de ingrasare, si percepeam mancarea ca pe ceva malefic, imi dadea o senzatie de frica teribila, cand vedeam borcanul de nutela il percepeam asa malefic ca si cum era ceva de nu pot descrie acum.
Asa o fi fost si la ea, nu vedea doar suprafata, vezi si ce se ascunde in spate.
La ce intrebare ai pus aici, Rosalio, nu ma mira parerea ta despre mine de acum, ma mira parerea ta despre mine din general.
Cat despre ania, nothing further from the truth.
Bine, e foarte adevarat, din pacate.
Diiisclosure întreabă:
LisaJulie întreabă: