Revino-ti cu picioarele pe pamant si lasa religia daca vrei sa ai o gandire corecta.
Lesin ))) Sper ca asta e o intrebare la caterinca. Ma copile, Dumnezeu/Iisus nu exista. Astea-s doar aberatii. Cum sa omori un om cu pietre pentru ca asa ai gasit in Biblie? Stai linistit, si uita de acea intamplare, unii oameni sunt rai, dar acela o va plati. (Karma exista) Mey, Iisus, ce sfaturi dai!
Cand se citeaza din Biblie, se da referinta. La fel ca si in practica stiintifica, daca ai ajunge vreodata sa citesti o lucrare stiintifica, ai constata o gramada de trimiteri la autor, carte, an, pagina. Iar la sfarsitul lucrarii, bibliografia. Da-mi si mie, te rog, cartea din Biblie, capitolul si versetul unde ai citit asta, ca eu citesc Biblia mereu si nu am gasit asa ceva. De exemplu, Isus spune: ''Iubiti pe vrajmasii vostri, binecuvantati pe cei ce va blastama, faceti bine celor ce va urasc, si rugati-va pentru cei ce va urasc si va prigonesc,/ca sa fiti fii ai Tatalui vostru care este in ceruri; caci el face sa rasara soarele sau peste cei rai si peste cei buni, si da ploaie peste cei drepti si peste cei nedrepti.(Evanghelia dupa Matei, capitolul 5, versetele 44, 45) Este chiar invers decat ai spus tu, observi? Iar ca dovada ca nu mint, am dat referinta. Salut.
RAY întreabă: