| Inferno a întrebat:

Acum realizez ca majoritatea crestinilor nici nu au habar in ce consta crestinismul, motiv pentru care dau raspunsuri contradictorii cu ale altor crestini,dar mai rau, dau raspunsuri contradictorii cu cele date de biserica crestina si cele date de Biblie.
Cum se pot numi acesti impostori crestini?

Răspuns Câştigător
| shadovv a răspuns:

Eu nu prea inteleg ce cauta atatea intrebari ce tin de fundamentele moralei crestine, de dogma, de teologie pe un site plin de printi si de printese, de jucatori de metin, de fete de 12 ani ce cauta iubirea si de tipi care nu stiu sa instaleze mess-ul.

Pentru atei: daca chiar vreti sa argumentati de ce e mai buna gandirea voastra atunci discutati cu cei care cunosc subiectul. Altfel riscati sa dati peste acesti pseudocrestini care nu au habar ce inseamna o discutie civilizata si rationala.

| Inferno explică (pentru shadovv):

Corect.

Răspuns utilizator avertizat
| Inferno explică (pentru GoGo23g):

Gluma ca gluma, dar vad ca tu chiar nu realizezi nimic. Ai o problema de natura psihica.
Sa presupunem ca esti sfartecat de un urs care-ti smulge membrele cu brutalitate si trozneste oasele in falci, apoi iti crapa capul, pana-ti sar ochii din orbite i si-ti linge creierul de pe jos, si-ti mananca ochii. Presupunem, nu spune mca ti se si intampla, crezi ca vine Lucifer sa-ti puna ochii la loc, s-ai lipeasca cu superglue si sa-ti prinda mainile la loc cu scoci?

| LupulDinPadure a răspuns (pentru GoGo23g):

Vad ca ai inventat o noua religie in care satan e bunlaughing
Sa nu citesti cei mai jos cati ard ochii.

Pater Noster
In caelo
Sanctificetur nomen tuum
Adveniat regnum tuum
Fiat voluntas tua
Sicut in caelo et in terra
Omnis Panem nostrum quotidianum
Da nobis hodie
Et dimitte nobis
Sicut et nos dimittimus debitoribus nostris;
Et ne nos inducas in tentationem
Sed libera nos a malo
Quia tuum est regnum
Imperii Gloria
In nomine patris
filius
Spiritus Sanctus
Amen.

| Inferno explică (pentru GoGo23g):

Ad majorem Dei gloriam.

31 răspunsuri:
| OOOLEOOO a răspuns:

''Vad in lume razboaie intre religii care ar fi fost create pentru unificare'' -Babaman

| rocco09 a răspuns:

Asta ma intreb si eu

| TheTigerX a răspuns:

Crestini impostori

| Ana235 a răspuns:

La fel de bine cum toti ateii au viziuni diferite si se numesc atei. Se numeste libertate in viziune. Interpretam diferit invatatura de credinta pentru a o insusi si a o respecta, dar ne incredem in aceeasi biserica, see?

| Thunderstruck a răspuns (pentru Ana235):

Ateismul nu presupune nimic.Un ateu poate sa creada in Teoria Big Bang, un ateu poate sa nu creada.Nu impune sa crezi nimic, ai gresit exemplul.

| Inferno explică (pentru Ana235):

Sa compari ateismul ce consta in lipsa a cevacu teismul ce constain prezenta a ceva e cea mai amre prostie.
Ateii pot avea ce pareri vor, singurul lucru care-l au comun este ca nu cred in Dumnezeu. Sunt multi oameni care nu cred in Mos Craciun, dar asta inseamna ca acei oameni nu au voie sa aiba pareri diferite? Nu.

| Ana235 a răspuns (pentru Inferno):

Sa zicem ca religia este o reteta. Toti o citesc ca atare, fiecare o gateste diferit. Si cand exista o religie asa de veche si milioana de oameni care o imbratiseaza, este normal ca fiecare sa caute sa si-o apropie. Ateii se plang, daca credem toti la fel, ca suntem o masa controlata la unison iar daca gandim diferit, se pare ca este la fel de rau. In fond, disputa asta va tine o eternitate si mai mult. Tu nu ma poti convinge ca ce spun este o prostie iar eu ma voi ruga pentru sufletul tau.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru Ana235):

Ateii sunt de mai multe feluri, şi faptul că nu aparţin unei religii sau secte, îi fae diferiţi, dei au şi opini diferite. Dacă întrebi 10 atei la întâmplare despre cum a apărut universul, o să găseşti minim 3 teorii diferite. Dacă întrebi 1000 de creştini, toţi vor zice acelaşi lucru.

| Ana235 a răspuns (pentru Woodenpints91):

Ah, si eu care stiam ca in afarq de Big Bang ateii nu mai au alta teorie, zau. Pai ateii sunt din toate tarile, si toate religiile au teoriile lor. Asa cum exista atei adepti ai teoriei Big Bang-ului exista crestini.