Oamenii l-au inlocuit pe Domnul Isus Mos Craciun.Domnul Isus este Fiul lui Dumnezeu care a parasit slava cereasca si S-a nascut intr-o iesle. A platit un pret cu sange sfant pentru rascumpararea noastra. El este cu noi in fiecare zi, ne poarta de grija, ne vine in ajutor, ne-a pregatit un loc in cer.
Aceasta poveste o poti spune unui copil de gradinita pentru ca atunci cand vorbesti cu un om matur, care are capacitatea de a gandi putin nu-i poti insira acest exemplu, deoarece nu se poate face comparatie intre Isus -care este Adevarat cu o chestie inventata de cineva. DAR avand in vedere ca acest site este plin de copii cu mintea cruda ma gandesc ca postarea e buna
ce-am mai ras, tare de tot!
• "Isus nu-ti stie doar numele, El iti stie si adresa." adica nu e bine sa te contrazici cu el chiar daca ai alta religie, e periculos.
"• In timp ce Mosul iti pune darurile sub pom... ISUS a devenit darul nostru si a murit pe un lemn (dintr-un pom)" Ma bucur ca n-a fost ingropat intr-o cutie de carton(cu fundita deasupra evident) sau ca nu se faca manga cu whisky aromat in lemn de brad.
Daca ai ajuns la concluzia ca Isus este mai bun ca Mosu', atunci SA VINA Isus!
Chiar daca nu a fost impachetat intr-o cutie, El este darul lui Dumnezeu pentru intreaga omenire!
La comuniști era Moș Gerilă, care venea și aducea cadouri la copii.
Moș Gerilă, venea când putea, Moș Crăciun vine de Crăciun!
Copii din țările, unde există : Moș Crăciun, îl vor pe Moș Crăciun și nu pe Iisus.
Deci Dumnezeu crede in Mos Craciun si ne face daruri Liniste, acum meditez la asta!
Mos Craciun este inventat de oamenii mari pentru copiii mici. Tu, inca mai crezi in mosul?
Buna comparatia intre doua personaje imaginare.
Mi-am amintit eu altceva dupa ce am citit asta, mi-am amintit cat de sila mi s-a facut de categoria religie si de intrebarile retorice cu efect de constientizare a lumii ca doar dumnezeu este calea.
P.S. De la David Blaine din Paleolitic(ala care umbla pe apa) n-am primit nimic niciodata si sa nu manance limba pe nimeni sa spuna "el are grija de tine incontinuu, el ti-a dat viata", asa ca il prefer pe lenesu de Mos Craciun la orice ora, macar stiu cand vine si ce-mi aduce.
P.P.S. Acuma nu stiu ce vrei sa facem, sa inlocuim bradul cu o cruce, pe care sa o ornam cu ghirlande si globuri, doar ca sa-l cinstim mai bine?
ce gandire frumoasa ai, deci se poate, de ce nu aplici asta si la religiile existente?
Nu o religie sau o confesiune ne da mantuirea, ci o relatie personala cu Domnul Isus.
Cred ca au mai existat psihologi sariti de pe fix asa ca puteti merge amandoua daca e ceva. Daca un om vorbeste singur e nebun, daca 100000 de oameni fac asta sunt credinciosi
Da dovezile alea. Am fost si eu crestin deci tot ce vedeti voi ar trebui sa vad si eu (e uimitor ce poate face putina ratiune, cum te lecuie ia de toti Iisusii )
Scuze da eu nu am prieteni imaginari pe care ii slavesc spre deosebire de tine. Si cum era porunca aia cu sa te uiti la barna din ochiu tau inainte sa vezi paiu din ochiu altuia? Sau : sa nu faci pe fratele tau nebun ca te sutez in iad?( alta chestie din biblie, am uitat exact cuvintele asa ca modificai nitel )
Si zici ca esti crestina, a?