Cine l-a creat pe dumnezeu? cum a creat dumnezeu tot ce exista? tu doar crezi nu sti nimic de fapt, presupusi atat
Noi nu avem cum să știm cum a creat El totul este mai presus de perceperea minții omenești, suntem limitați în gândire și uita.te la cer il vezi albastru frumos imaginează.ti ce urmează sistemul solar stele galaxia noastră apoi miliarde și miliarde de galaxii un spatiu enorm pe care nici nu.l putem percepe cu mintea si mai departe și mai departe..deci nu ai cum sa percepi.
''Vesnica'' intrebare a ateilor si... ''cine l-a creat pe Dumnezeu'' este total nejustificabila pentru ca El este in afara timpului iar asta nu presupune timp ca sa apara sau sa fie creat deoarece nu exista timp la El automat este vesnic dintotdeauna, fara sa il fi creat cineva. Este logic dar voi puneti intrebarea fara sa realizati in constientul vostru si reduceti totul ca si cum s-ar desfasura in timpul pe care il percepeti voi aici. Daca nu exista timp totul este vesnic. În concluzie, Dumnezeu n-are nevoie să fi fost creat din moment ce El există în afara timpului, iar cauza şi efectul nu operează în dimensiunea non-temporală pentru ca nu are ''timp'' cand sa apara. De asemenea, din moment ce Dumnezeu este etern, El n-a fost creat niciodată pentru ca dimensiuna divina nu poate fi masurata cu un sistem pe care il avem noi in timp si spatiu fiindca dimenisuna acea este superioara acesteia!
Cine a creat timpul? fara timp dumnezeu nu putea exista dintodeauna e logic,te inseli fara timp nu exista nimic,nici vesnic nici limitat,nici nimic,fara timp nu poate exista existenta a cea pentru ca a putea sa te manifestesti asupra materiei face ca timpul sa se dilata,sti tu teoria lui einstein,doar langa o gaura neagra timpul incetineste,apropo timpul a avut un inceput acel big bang inainte de big bang nu era nimic, nu a aparut nimic ca nu exista timp ca sa apare, existe, timpul nu masoara dimensiuni divine, astea sunt argumente unui copil de 5 ani cand i spui ca zana maseluta nu exista sau mos craciun, inventati tot felul de argumente atat de stupide ca sincer ma mir ca ai crezut ca ma convingi de ceva, alba ca zapada sti nu e in dimensiuna noastra asa ca ea a existat dintodeauna ba chiar e vesnic ca dimensiunea asta se numeste ilogica, lipsa ratiuni si lipsa stiintei, cum naiba stiinta nu a descoperit asemenea dimensiuni extra pananormale, dumnezeu a influentat dimensiuna noastra cand a intervenit in ea desi dumnezeu avea nevoie de timp
Ha ha ha ha, gandirea unui ateu. Cine ti-a spus tie baiete ca existenta depinde de timp? tu chiar gandesti inainte sa scoti perle? Aberezi... este ca si cum ai spune ca universul a venit la existenta datorita timpului altfel nu are cum sa existe universul pfff. Tu stii ce este aia logica? Tu stii ce inseamna ca totul este relativ?
Haaaaaa vezi ca eu am 27 de ani in primul rand asa ca nu ma fa copil, demonstreaza omule ca existenta nu depinde de timp hai demonstreaza ce te opreste,da stiu ce e logica stiu ce e ilogica,credinta bazata pe zero dovezi,nu exista nici o dovada ca exista dumnezeu, eu am scris astfel daca dumnezeu exista dintodeauna avea nevoie de timp ca sa apara tu imi spui ca exista ceva care exista fara timp dovedeste,universul a venit din existenta din cauza expansuni universului,din ce motiv nu se stie, timpul, spatiul, energia toate au aparut atunci, inainte de big bang nu exista timp ca sa apara dumnezeu simplu
De unde ai scos bazaconiile astea? in biblie nu scrie nimic de originea lui Dumnezeu, altul care nu si-a citit biblia. Unde scrie ca Dumnezeu este in afara timpului? nicaieri si este si stupid, daca nu exista timp inseamna ca nu are loc nici un eveniment, cum tu nu poti sa mananci in 0 secunde.