Eu am vorbit despre romi. Tu faci rasism si defaimare. Tu ai pomenit de cuvantul "tigan" care in timp a capatat conotatii batjocoritoare si defaimatoare. De exemplu cuvantul "tiganie" mai inseamna in dex "3. Fig. Faptă, comportare urâtă; târguială excesivă. ♦ Gălăgie, hărmălaie, scandal."
Tot in dex "tigan" mai inseamna "3. Epitet dat unei persoane cu apucături rele."
Nu eu am scris definitiile astea in dreptul cuvantului "tigan".
Eu nu sunt rasist. Din contra si romii sunt oameni. Era sa ma casatoresc cu o tanara roma dar au intervenit niste probleme de alta natura decat provenienta etnica. Dumnezeu nu face diferente si e nepartinitor si ii primeste pe toti oamenii de orice etnie daca se intorc la el.
Tu ai facut o aluzie negativa legat de romi folosind cuvantul "tigan".
Eu o sa fiu cel care arde in veci in iad si familia o sa ma priveasca de sus. Dar nu prea cred faza cu iadul.
Cimitirele sunt iadul. Iadul cu foc nu exista.
Nu-l putem judeca pe Dumnezeu ca alege ca parintii sa moara vesnic iar copiii sa traiasca vesnic. Asta nu inseamna ca copiii se bucura de moartea parintilor. Dumnezeu nu se bucura de moartea parintilor desi dreptatea lui Dumnezeu cere moartea vesnica a lor. Si pana la asa ceva nu stim pe care va alege Dumnezeu sa traiasca vesnic. E posibil ca Dumnezeu sa-i aleaga si pe parinti si pe copii sa traiasca vesnic. Moartea vesnica nu e ceva chinuitor ci doar o stare de non-existenta. Si parintii si copiii sunt ai lui Dumnezeu orice ar face acestia. Si Satan este al lui Dumnezeu pentru ca si pe acest inger l-a creat Dumnezeu. Putem fi convinsi ca judecata lui Dumnezeu e dreapta si iubitoare.
La moarte Dumnezeu memoreaza in cartea vietii ADN-ul celulei-ou, amintirile, cauza mortii si varsta, locul unde a murit. La inviere Dumnezeu ia o bucata de pamant si formeaza trupul celui decedat exact asa cum a murit. Dupa ce formeaza trupul introduce in reteaua neuronala amintirile si apoi sufla suflare de viata sau duh de viata si omul revine la viata. Moartea si invierea seamana cu o adormire si o trezire in alt loc sau intr-un loc cat mai apropiat de locul decesului. Daca a murit in mare sau ocean va fi inviat pe tarmul cel mai apropiat. Cine nu e memorat in cartea vietii e pierdut pentru totdeauna. In timpul somnului mortii omul nu e constient de trupul lui daca e ars sau putrezeste in pamant. In timpul somnului obisnuit omul nu e constient de trupul lui si de ceea ce se intampla in jurul trupului. La inviere trupul intra in proces de reconstructie si intinerire. Daca a murit fara o mana ii va creste mana la loc fara sa simta nici o durere. Daca a murit intr-o explozie trupul va fi inviat cu contuzii grave. E posibil ca omul sa fie inviat fara vreo infirmitate dar in asa fel incat sa para ca o trezire din somn. Acestea pentru a-si continua filmul vietii fara vreo intrerupere si pentru autorecunoasterea noului trup. Un copil nenascut va fi inviat in mama lui sau intr-o alta mama.