Crestinii nu blesteama niciodata. Poti sa te pui in genunchi in camaruta ta, si sa te rogi.
http://www.youtube.com/watch?v=nKlg4UXZPe4
Bună.
Oriunde, Satana n-are pretenții, își ascultă adepții oriunde ar fi.
Succes.
1)Eu nu te-am blestamat. Niciodata.
2)Ce intelegi prin zi groaznica? Ce ti s-a intimplat?
3)Chiar vrei sa te pocaiesti?
Inainte sa te pocaiesti trebuie sa fii fezandata vad ca ai ramas muta in fata monitorului si nu ai habar ce este fezandatul Re vii la baiatul si te alegi cu 4-5 bice pe spinare si c, r apoi fezandata de mine o apuci unde vezi cu ochii prima Biserica si incepi pocaiala Vezi ce simplu este sa te pocaiesti dar recunosc o sa zaci 2-3 zile numai pe burta De coane pocaiala cere sacrificii dar cuvintul de invatatura primit de la mine ramine scris pe piele 2-3 saptamini
Ai avut o zi groaznica zici?
Intr-o bodega te poti pocaii Si te poti si boteza totodata
Deci fii atenta cum te pocaiesti.
Iei un lighian, pui sare pe fund, si il umplii cu apa calduta.
Bagi picioarele in el. In dreapta sa ai o baterie de vin/tuica/palinca. Bei pahar dupa pahar (respectiv shot dupa shot) pana cand vezi 4 picioare in loc de 2. Atunci, ai scapat si de chinurile zilei nereusite si te-ai si pocait
Bună!
Deci eşti chiar fără speranţă. Frate, ateiştii au măcar puţin cap, adică înainte să zică că nu cred în Dumnezeu, mai se şi gândesc de ce, cum, poate o fi. dar tu eşti doar un no-lifer care e ateist doar că într-o dimineaţă nu ţi-ai mâncat cerealele şi ai zis că eşti ateist. Mi milă de tine şi de viitorul tău, că o să ajungi un vagabond dacă nu te deştepţi la minte.
Baftă!
Vagabond?
1.Sunt fata.
2.De ce toata lumea spune ca o sa ajungi x sau y inainte sa am cunoasca?
Omule esti PATETIC(a)! XxXBlackVampireXxX spune: Unde ma pot pocaii? Ce naiba... crestinii sunt niste animale fara creier, care nu pot sa ti faca niciun rau si niciun bine. Ei doar se roaga unui dumnezeu dependent de rugaciuni si asta nu te ajuta cu nimic. Mai bine continuati viata... ce ai patit nu e din cauza cre(S)tinilor
Stiu...intrebarea de mai sus era pusa in gluma.
In suflet si in inima.dar nu are legatura cu nici un blestem, al nimanui. bunul Dumnezeu nu ia in seama rautatile noastre.are cine se ocupa cu contabilizarea lor si sa mai adauge si de la el.