Pai, din pacate nu mai e nici o scapare pentru tine. Ai pacatuit - vei ajunge in Iad, intr-un cazan, impreuna cu vreun criminal sau un pedofil.
Mai ai o sansa daca iti vinzi casa, masina, bijuterii, si dai tot unui preot (ATENTIE: Unui preot, nu unui sarac!), si dupa aceea te calugaresti.
Succes!
Nu mai ai ce sa faci, zeul tau care e infinit de inteligent, infinit de intelept, infinit de iertator, infinit de iubitor o sa te trimita in iad pentru ca ai tricotat un fular.Mars.
Ce treaba are Dumnezeu cu sărbătorile păgânilor?
Raspuns corect: Nici o treaba, nu exista! 10 puncte.
L-ai descris foarte bine.Imaginează-ti că ești directorul unei fabrici. Ești iertător, iubitor, înțelept, iar un muncitor îți freacă toată ziua.Cum reacționezi? Îl ierți? Nu încerci să îl pedepsești ca să nu-ți strice afacerea?
Ba da, cum sa nu, dar nu-l trimit sa arda la foc mic o eternitate.
Nu știu dacă din cauza unui fular o va face, dar pe pâgăni îi va pedepsi.Prefer să cred, că o exista sau nu, eu tot îl urmez.Viața ta e mai ușoară pentru că ești ateu?
Da, normal ca e mai usoara, cand am o problema incerc s-o rezolv eu, nu incep sa ma rog, e un avantaj asta.Cand imi moare o ruda nu ma tem daca o sa ajunga in iad, pur si simplu imi pare rau ca s-a stins...Mai am exemple, oricum, probabil iti imaginezi viata mea diferita fundamental diferita de a unui crestin, dar nu e asa...
Înțeleg ce vrei să zici.
Si noi incercam sa rezolvam problemele, dar ne si rugam in acelasi timp. Ca sa ne ajute bunul Dumnezeu la ceea ce ne depaseste puterile.
Cate pacate intr-o singura zi. Nu cred ca mai ai scapare
1. n-ai stiut ca e sarbatoare
2. n-ai mers la slujba
3. ai tricotat
4. n-ai facut nu stiu ce chestii care se fac azi, traditii/vraji/vrajeli.
Trebuie sa mergi la un ritual de exorcizare!
Cum sa muncesti intr-o zi de sarbatoare!?
Blasfemie! O sa arzi pentru eternitate in IAD!
Dar Dumnezeu te iubeste
Buna.Roaga-te la Dumnezeu ca sa iti ierte pacatul.El stie ca ai facut din greseala.Pa,pa
Cu proxima ocazie cu care te spovedesti sa spui preotului. Orcum Dumnezeu nu e asa de dur, alte lucruri is mai grave si mai ales ca nu ai facut-o cu buna stiinta ci nu ai stiut ca e sarbatoare
In perioade de sarbotoare nu trebuie sa muncesti pentru ca atunci trebuie sa te rogi Domnului, sa-L slavesti si sa-I multumesti pentru tot. Daca ai tricotat de placere atunci nu e munca. Daca ai tricotat din obligatie atunci este.Nu te pedepseste Dumnezeu pentru atata.N-ai pacatuit daca te-ai rugat si l-ai slavit pe Domnul. Daca simti nevoia sa fi iertata atunci spovedeste-te.
Ai duhovnic? Daca da, mergi si vorbeste cu el. Daca nu ai, atunci cauta-ti unul, cu care sa poti discuta toate cele. Ca te vad interesata de lucruri duhovnicesti (altminteri de ce te-ar interesa ce ai facut in zi de sarbatoare?!). Incearca numai altadata sa te uiti si in calendar inainte de a lucra ceva.
Antai cauta an Biblie ce e pacatul.
Oricine face pacat face si faradelege; si pacatul este faradelege. (1Ioan.3:4)
deci care e legea pe care consideri c-ai calcat-o?(argumenteaza cu Biblia nu cu istorii din auzite, cu nu stiu care sfinti)
Oamenii trebuie sa se teama doar de a nu calca poruncile lui Dumnezeu, nu cele pe care le impun alti oameni.
Iar daca cineva pacatuieste, remediul al gaseste tot an CARTE.deci...burta pe carte, ca de aceea a fost scrsa, ca sa ne anvete.
putem pierde examenele cand copiem dupa altii.inspira_-te doar din CUVANT.
SheCanFlyy întreabă:
frato întreabă: