Asta ar mai lipsi. Totusi, daca observi, lumea are destule belele si fara Huxley.
Gandesti gresit amice.Crezi prea tare in cuvintele bibliei.Eu nici macar nu am citit-o hai pa cititorule
Http://www.librarie.net/autor/19707/virgiliu-gheorghe
Vezi aceste carti ale lui Virgiliu Gheorghe care arata, ca [virgula] cu cartea lui Huxley poti sa faci focul.
M-am gandit si eu ca victima a masinilor si asistentelor laconice.ca cate-un grup de salbatici pe judet se va retrage in sosete si se va hrani cu fructe si se vor imbratisa pentru a face fata acestei negativitati.si daca solutia e suferinta poti sa rabzi ca persoana dependenta si neafectata de societate ci mai mult parte de societate.asta e martiriul nostru de oua batute cu branza in formula de south park.sa iesi din mizerie oricat de comic merge jegul si chestiile private cu apa si sarea.de,geniilor si sfintilor li se cuvine ceva mai onorabil dar sunt genii si sfinti.noi cancer, ei anevrisme.
Nu e normal, desigur. Cartea lui Huxley este de fapt o distopie: Distopia este o lume anormala, este o reducere la absurd a omului.
Sa speram ca lumea nu va deveni anormala asa cum e descrisa in carte mai ales ca si aici dar si in alte carti care trateaza acelasi subiect exista oameni care refuza sa traiasca anormal si prefera o viata simpla, autentica.
anonim_4396 întreabă: