| Alișa00000000000 a întrebat:

All ce se poate intampla daca o musulmanca este indragostita nebuneste de un crestin :-ss?

Răspuns Câştigător
| cinimini a răspuns:

Daca tu esti cea in cauza ar trebui sa stii mai bine decat noi. Daca nu, cauta pe internet...despre drepturile femeilor, nu stiu... nu stiu cu ce te-ar putea ajuta parerea oamenilor, nu cred ca sunt in cunostinta de cauza

16 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Părinții ei să-i taie scula creștinului, sau să o împrumute până se convertește.

| Holocaust a răspuns:

Cred ca te-ai uitat la prea multe telenovele de-alea arăbești...cu indieni de-ăia.
Sfatul meu: Dacă vrei să aflii, urmărește până la capăt.

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Nu stiu ce e ala crestin cred ca ai vrut sa spui de un cretin!

| Allrc24 a răspuns (pentru fetitaCUPiscoturile):

Unde era fetita atotstiutoare... ma uimesti cu" inteligenta ta net superioara crestinilor".dc nu te duci la harvard? te accepta din prima sigur...esti noua ervelatie in domeniul fizicii.

| IMC90 a răspuns:

Tu ce crezi ?

| carpediem a răspuns:

Ca de obicei. Crestinu' se duce acolo la arab, isi pune cearceaful ala in cap si pe fata si trece la religia jihadului de crestin credincios ce a fost.

| Alișa00000000000 explică:

Song...Dumnezeu sau allah.e acelasi lucru scumplulerolling on the floor

Raspunsuri mai incurajatoare nu aveati?laughing). astea ma sperie si ma fac sa rad big grin

Se vede ca nu stiti ce raspunsuri sa dati ...astea nu ma ajuta chiar deloc sa stiti! faceti tot felul de glume pe subiectul asta!

| cinimini a răspuns (pentru Alișa00000000000):

Daca tu esti cea in cauza ar trebui sa stii mai bine decat noi. Daca nu, cauta pe internet...despre drepturile femeilor, nu stiu... nu stiu cu ce te-ar putea ajuta parerea oamenilor, nu cred ca sunt in cunostinta de cauza

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Pai face dumniezo skandenberg cu allah.thinking

| seen a răspuns:

Alisha evriting is possible rolling on the floor

| Catcherintherye a răspuns:

Pai...a fost un cuplu asa la mine in clasa...a tinut vreo 3-4 luniwinking

| TangerineP a răspuns:

Ai vazut serialul O Clone?
Iata aproximativ ce se intimpla))))
aceasta este o iubire interzisa care nu are nici un viitor

| StellaFitz a răspuns:

Moarelaughing P.s imi place numele taulaughing

| cinimini a răspuns:

Femeile musulmane nu au voie sa se casatoreasca cu barbati care apartin altei religii. Barbatii musulmani au voie sa se casatoreasca cu crestine sau evreice.http://hapi2233.wordpress.com/tag/drepturile-femeilor-in-islam/

| anonim_4396 a răspuns (pentru cinimini):

Cinimini, multumesc pentru link happy
Alisa. Care este mai exact intrebarea ta? Daca doar se indragosteste nu se intampla nimic. Dragostea poate fi platonica.
Vrei sa stii in ce conditii se pot casatori?
Doar daca el trece la islam happy