Evolutie sau creatie?
Eu nu cred ca am evoluat din maimuta, si nu cred ca Dumnezeu(entitate geloasa, omnipotenta omniprezenta) a facut femeia din barbat. Nu cred nici in potop din cauza cosangvinizare dar totusi ramasite din arca exista.
Nu cred ca Moise a desfacut marea in doua, dar cred ca a existat pentru ca sunt de rit mozaic.
Toate exemplele astea pot continua, ce e cert ca ambele teorii au punctul lor forte.
Dar ce le intrece pe toate sunt fanteziile catolice, ortodoxe sau mormonice, respect stiinta deoarece isi mentine statutul de 'mama vindecatoare', in rest totally bullshit.
Sunt ateu pentru ca Dumnezeu nu m-a ajutat niciodata cand am avut nevoie. Poate si din cauza anturajului/vietii. Pur si simplu asa gandesc eu. Lumea e prietena cu mine pentru cine sunt eu, nu pentru ca sunt crestin sau nu.
Sunt creştină pentru că aşa m-am născut şi prefer să cred că acolo undeva există cineva care are grijă de noi.
Am devenit ateu doar pe baza cercetarilor facute de mine de-a lungul anilor.(Am inceput sa ma indoiesc de zei inca de la varsta de 10 ani)