În vremurile în care trăim fiecare se poate confrunta orcând cu moartea.În în 9 octombrie anul trecut am vizitat cu soțul meu un preiten de familie, fost coleg de facultate cu cîțiva ani mai mare ca noi și peste vreo 2 luni a murit de covid, nu ne gândeam deloc că e ultima dată când îl vedem, am avut și noi covid după întîlnirea cu el dar Dumenzeu a avut zile pentru noi.Prin martie c
când vedeam la tv ce ravagii face virusul în China, inițial m-a cuprins așa o frică de moarte, de ce se va întâmpla dacă am fi bolnavi amândoi deodată și copiii ar rămâne singuri și am început să mă rog mai mult și să recitesc toată Biblia și promisiunile LUi Dumnezeu mi=au vindecat sufletul. În special Romani 8-28.TOATE lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce îl iubesc pe Dumnezeu.Așa că mi=am încredințat viața în mâna Tatălui și a Mântuitorului Hristos, și am crezut că și dacă aș muri, Dumnezeu ar avea grijă de familia mea, de copiii mei și eu voi începe veșnicia alături de El. Prietenul nostru care a murit era foarte credicios nu avea nici o frică de moarte și chiar l=am admirat că ne=a primit în vizită când alții nu primeau nici pe cei din familie. Viața de aici e doar o pregătire pentru adevăratul destin, veșnicia alături de creatorul nostru.