Ma buhneste rasul cand citesc asa ceva, in primul rand daca e prieten cu tine i accepti gandirea si in ce crede el, eu unu am cunoscut satanisti multi mai buni ca multi crestini cu numele, faza cu sinuciderea de unde stii asta?
Daca i-ai fi prieten l-ai accepta asa cum e. Satanismul modern nu mai e ca cel clasic. Informeaza-te si tu. Satanismul modern nici nu iti impune sa crezi intr-o entitate numita satan. Ti-am starnit interesul? Bun. Acum informeaza-te singur mai departe. Cat despre sinucidere, de unde stii? Ma rog. Zvon sau nu, nu e de gluma cu asa ceva si nici nu cred ca are legatura cu faptul ca ii satanist. Anunta-i parintii sau tutorele legal. Cel mai important e sa stie familia si sa il sprijine. Pe urma incearca sa ii fii prieten adevarat si sa il accepti asa cum e. S-ar bucura enorm. Am o senzatie ca are probleme de adaptare desi s-ar putea sa ma insel. Incearca sa sugerezi mersul la un psiholog. L-ar ajuta sa vorbeasca cu cineva de specialitate. Numai bine!
Pai simplu, du-te la el si spune-i ''n-ai curaj sa o faci'' si o sa vezi ca nu o va face )
Nu inteleg, care e problema ca e satanist? Tu te-ai uitat atenta la poza ta de profil?
Il duci in Rahova, il dai pe mana lui Gica Mosu, ti-l bate ala pana ii scoate arfele din cap.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: