"Daca ne mărturisim păcatele El este credincios și drept ca să ne ierte păcatele și sa ne curareasca de orice nelegiuire" 1 Ioan 1.9
Cine își regreta păcatele e un semn ca Duhul Sfânt al lui Dumnezeu lucrează în viata lui și e pe calea cea bune. Pentru a ajunge în rai trebuie sa ne vindem sufletul Mantuitorului Hristos, care a murit pentru păcatele noastre, asa cum unii își vând sufletul lui satană pentru faine, bani etc.aca mărturisești deci cu gura ta pe Iisus ca Domn(Stăpân)
și dacă crezi în inima ta ca Tatăl l-a înviat din morți, vei fi mantuit Romani10:9
Dacă ne dăruim viata lui, El ne adopta" în familia Lui, A venut la ai Sai și al Sai (evreii nu l-au primit. Dau tuturor celor ce cred L-a dat dreptul sa se facă copii ai lui Dumnezeu)
"Daca ne mărturisim păcatele El este credincios și drept ca să ne ierte păcatele și sa ne curareasca de orice nelegiuire" 1 Ioan 1.9
Cine își regreta păcatele e un semn ca Duhul Sfânt al lui Dumnezeu lucrează în viata lui și e pe calea cea bune. Pentru a ajunge în rai trebuie sa ne vindem sufletul Mantuitorului Hristos, care a murit pentru păcatele noastre, asa cum unii își vând sufletul lui satană pentru faine, bani etc.aca mărturisești deci cu gura ta pe Iisus ca Domn(Stăpân)
și dacă crezi în inima ta ca Tatăl l-a înviat din morți, vei fi mantuit Romani10:9
Dacă ne dăruim viata lui, El ne adopta" în familia Lui, A venut la ai Sai și al Sai (evreii nu l-au primit. Dau tuturor celor ce cred L-a dat dreptul sa se facă copii ai lui Dumnezeu) (ioan:8
"Înțelept este acela care își recunoaște propriile păcate și își aduce dureri și lacrimi, cunoscând că smerenia și pocăința sunt cele mai mari daruri pe care le putem oferi Domnului nostru. În cuvintele Sfintei Scripturi, păcatele noastre nu ne vor fi iertate doar o dată sau de două ori, ci de săptămâni întregi și chiar de ani de zile, atâta vreme cât persistăm în întoarcerea noastră sinceră către Iubirea lui Dumnezeu." (Inventat)
Eu iti pot recomanda sa citesti Biblia zilnic, sa te rogi zilnic si sa frecventezi Biserica religiei tale cat mai frecvent.
Ia-o pe CALEA CEA BUNA, gaseste-L pe Dumnezeu cat se mai lasa gasit.
Iacov 4:8
"Apropiați-vă de Dumnezeu și El Se va apropia de voi. Curățiți-vă mâinile, păcătoșilor; curățiți-vă inima, oameni cu inima împărțită!"
Ezechiel 33:11
"Spune-le: ‘«Pe viața Mea», zice Domnul Dumnezeu, «că nu doresc moartea păcătosului, ci să se întoarcă de la calea lui și să trăiască. Întoarceți-vă, întoarceți-vă de la calea voastră cea rea!"
Sigur ca da, daca te pocaiesti sincer si crezi in jertfa Domnului Iisus pentru pacatele tale. Gandeste-te ca pana si talharul de pe cruce a fost primit in Rai.
Ce spui tu e adevărat, toți aceștia nu vor intra în Imparatia lui Dumnezeu daca nu sunt rascumparati prin sangele lui Hristos care sa-i absolve de vina. Numai în Iisus ne putem baza pentru iertarea pacatelor noastre, ca noi cu totii in mod normal am fi sortiti mortii vesnice.
Tot ceea ce ni se intampla are unicul scop de a ne ajuta sa crestem, si sa ne dezvoltam spiritual. Avem nevoie de anumite experiente ca sa intelegem exact de ce nu este ok sa le repetam.
Odata intelese, refuzul de a le repeta vine din interior fara niciun efort.Nu trebuie sa ne abtinem cum fac unii religiosi, ar da in cap dar le este teama de IAD, ar fura dar le este frica de Dumnezeu, ar viola dar le este teama ca isi iau si bataie si pedeapsa divina.
Sa știi ca nu e asa. Cei ce vor sa se păstreze curați nu își doresc asemenea lucruri și nu le fac. Nu ar face o dar aleg sa nu o facă de teama. Nu înțelegi cum merg lucrurile.