Aiureli!
Adica dc ar fi satanist? Pff este doar un canal pentru copii cu seriale dragute!
Da ..seriale dragute in care se folosesc mesaje subliminale ca sa spele copii pe creier. informeaza-te despre illuminati si apoi imi zici ce crezi despre disney.
Ba,tu nu-mi spune mie ce sa fac OK?
Voi oamenii care nu aveti cu sa va ocupati spuneti tot felul de prostii ca sa enervati copii! Daca nu va place e treaba voastra nu va uitati da nu mai inventati minciuni! x-(
Gasiti-va si voi o ocupatie! Iar acum ca sa nu mai comentezi alte prostioare am sa-ti dau ignore!
Tu poti sa te uiti la desene animate pana crapi.x_X eu doar am zis ca e adevarat, in spatele desenelor dragute se ascund intentii rele.(spalare de creier)
In primul rand nu sunt desene animate sunt seriale
Da cine esti tu, ma rog? Einstein?
Intentii rele? Faptul ca in Rebela de la Radio ne arata ca este bine sa fim toti prieteni, sa ne intelegem indiferent de gusturi, placeri etc?
Ca in Let it Shine ca cu minciuna nu ajungi nicaieri? Ca in Bafta Charlie este vorba despre un bebelus? Daaaa chestiile sunt foartee ''diabolice'' n-am ce zice
E anticrista fa
Poftim? Nu am inteles nimic din ce ai spus
Esti prea mica ca sa intelegi ce a zis ea, mai bine uitate in continuare la selena gomez si biberu si nu mai provoca cearta intre atei si crestini prin intrebarile tale prostesti.
Imi spui si mie ce n-ai inteles din faptul ca aia de la disney sunt satanisti si Selena e insusi Diavolul?
Neh,nu-s copii ai Satanei, sunt doar o sleahta de penibili fara talent si cu aere de vedetisme.
Nu mai crede în toate prostiile, în Illuminati şi altele. Dacă vrei să te uiţi la desenele alea, te uiţi, dacă îţi place, dacă nu, nu. Simplu.
Http://www.youtube.com/watch?v=FfqaamqLmmQ
http://www.youtube.com/watch?v=3XvvkJcZM-w
Mai am dar sunt porcoase.
Am pufnit în râs de când a început O Fortuna în primul video .
Ok,si am avut dreptate?
Dudă, mi se pare trist să crezi în video-urile de genu' de pe youtube, găsești semne satanice și în propria ta Blibie, dar nu-s luate-n seamă că, deh, e Blibia.
Dar hei, măcar Papa a avut erecție.
Arata-le.
Tu chiar crezi chestiile alea? Din video?
Tu chiar crezi chestile alea? Din enciclopedii?
Eu nu cred chiar orice chestii din enciclopedii, cum ar fi teria Big-Bang, sau teoria darwinista, sau teoria creationista ( pe asta nu o gasesti in enciclopedii ).
Eu ti-am raspuns la intrebare, raspunde-mi si tu mie, la intrebarea pe care ti-am pus-o. Crezi toate chestiile alea din acele filmulete?
Sincer,sunt facute de cineva.Eu doar am raspuns la intrebarea fetei.Deci cineva a facut toate astea in desene.De ce le-ar face fara scop? Numai zic.Cineva le-a pus acolo cu un motiv.
Privesc biblia ca pe o carte de mythopoesis a cărui protagonist nu poate fi diferențiat de antagonist. Prin filtrul diferitelor interpretări, Blibia este părintele tuturor simbolurilor religioase ce privesc creștinismul (da, și satanismul tradițional ține de creștinism). Avem șarpele, Fiara Babilonului, crucea, potopul, Sodoma și Gomorra, avem incest, genocid, crimă, depravare. Dar nu e privită ca ceva rău, cu toate astea, pentru că este categoric inofensivă. Brainwashing inofensive.
Programul in sine nu... Dar Walt Disney era satanist. la fel cum sunt si niste producatori de la Disney
NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu întreabă:
CorinePurple întreabă:
Izz întreabă: