| METALL2000 a întrebat:

Am auzit acum cateva zile ca Disney Chanell ar fi un grup satanist, voi credeti si de ce?

Răspuns Câştigător
| HermioneLove a răspuns:

Aiureli! oh go on
Adica dc ar fi satanist? Pff este doar un canal pentru copii cu seriale dragute!

| sweetfuck a răspuns (pentru HermioneLove):

Da ..seriale dragute in care se folosesc mesaje subliminale ca sa spele copii pe creier. informeaza-te despre illuminati si apoi imi zici ce crezi despre disney.

| HermioneLove a răspuns (pentru sweetfuck):

Ba,tu nu-mi spune mie ce sa fac OK?
Voi oamenii care nu aveti cu sa va ocupati spuneti tot felul de prostii ca sa enervati copii! Daca nu va place e treaba voastra nu va uitati da nu mai inventati minciuni! x-(
Gasiti-va si voi o ocupatie! Iar acum ca sa nu mai comentezi alte prostioare am sa-ti dau ignore!
happy

| sweetfucks a răspuns (pentru HermioneLove):

Tu poti sa te uiti la desene animate pana crapi.x_X eu doar am zis ca e adevarat, in spatele desenelor dragute se ascund intentii rele.(spalare de creier)

| HermioneLove a răspuns (pentru sweetfucks):

In primul rand nu sunt desene animate sunt seriale happy
Da cine esti tu, ma rog? Einstein? laughing
Intentii rele? Faptul ca in Rebela de la Radio ne arata ca este bine sa fim toti prieteni, sa ne intelegem indiferent de gusturi, placeri etc?
Ca in Let it Shine ca cu minciuna nu ajungi nicaieri? Ca in Bafta Charlie este vorba despre un bebelus? Daaaa chestiile sunt foartee ''diabolice'' n-am ce zice rolling on the floor

27 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Da, si Selena Cometa e insusi Diavolul.

| Prunela a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

E anticrista fa

| METALL2000 explică (pentru XxXBlackVampireXxX):

Poftim? Nu am inteles nimic din ce ai spus laughing

| alexandra2859 a răspuns (pentru METALL2000):

Esti prea mica ca sa intelegi ce a zis ea, mai bine uitate in continuare la selena gomez si biberu si nu mai provoca cearta intre atei si crestini prin intrebarile tale prostesti.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns (pentru METALL2000):

Imi spui si mie ce n-ai inteles din faptul ca aia de la disney sunt satanisti si Selena e insusi Diavolul?

| Dumnezău a răspuns:

Neh,nu-s copii ai Satanei, sunt doar o sleahta de penibili fara talent si cu aere de vedetisme.

| aliceinchains a răspuns:

Nu mai crede în toate prostiile, în Illuminati şi altele. Dacă vrei să te uiţi la desenele alea, te uiţi, dacă îţi place, dacă nu, nu. Simplu.

| Polaris a răspuns (pentru NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu):

Am pufnit în râs de când a început O Fortuna în primul video rolling on the floor.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns (pentru Polaris):

Ok,si am avut dreptate?

Dudă, mi se pare trist să crezi în video-urile de genu' de pe youtube, găsești semne satanice și în propria ta Blibie, dar nu-s luate-n seamă că, deh, e Blibia.
Dar hei, măcar Papa a avut erecție.rolling on the floor

| DyNo a răspuns (pentru NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu):

Tu chiar crezi chestiile alea? Din video?

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns (pentru DyNo):

Tu chiar crezi chestile alea? Din enciclopedii?

| DyNo a răspuns (pentru NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu):

Eu nu cred chiar orice chestii din enciclopedii, cum ar fi teria Big-Bang, sau teoria darwinista, sau teoria creationista ( pe asta nu o gasesti in enciclopedii ).
Eu ti-am raspuns la intrebare, raspunde-mi si tu mie, la intrebarea pe care ti-am pus-o. Crezi toate chestiile alea din acele filmulete?

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns (pentru DyNo):

Sincer,sunt facute de cineva.Eu doar am raspuns la intrebarea fetei.Deci cineva a facut toate astea in desene.De ce le-ar face fara scop? Numai zic.Cineva le-a pus acolo cu un motiv.

Privesc biblia ca pe o carte de mythopoesis a cărui protagonist nu poate fi diferențiat de antagonist. Prin filtrul diferitelor interpretări, Blibia este părintele tuturor simbolurilor religioase ce privesc creștinismul (da, și satanismul tradițional ține de creștinism). Avem șarpele, Fiara Babilonului, crucea, potopul, Sodoma și Gomorra, avem incest, genocid, crimă, depravare. Dar nu e privită ca ceva rău, cu toate astea, pentru că este categoric inofensivă. Brainwashing inofensive.

| Dumnezău a răspuns (pentru Polaris):

Tarfa Babilonului, Walt.Fiara e fiara, e prea versata pentru inca un nume.Cica ar fi Biserica Catolica, chestia aia condusa de un tatae pedofil care seamana cu Sidious. laughing

| Polaris a răspuns (pentru Dumnezău):

Fiara asta pare a fi tot târfă, o fi vr'un 2 in 1, ca la reclamele cu detergenți, dacă pricepi ce vreau să spun.

| EzioAuditoreDaFirenze a răspuns:

Programul in sine nu... Dar Walt Disney era satanist. la fel cum sunt si niste producatori de la Disney

| WR104 a răspuns:

Nu cred.

| DyNo a răspuns:

Numai crede toate prostiile si tot ce auzi.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare