| AhileSemiZeu a întrebat:

Am auzit ca daca fiecare om ar citi doua capitole din Biblie (Noul Testament) i-ar merge mai bine. E adevarat

40 răspunsuri:
| Anecherry a răspuns (pentru EmaS):

Nu, e doar un punct de vedere. Nu am intentia de a jigni pe oricine, dar nici credinciosii nu se abtin.

| OrNaM3nT a răspuns:

Daca citesti Biblia iti cresc sansele sa faci cancer pe creier cu 52.23%.

| EmaS a răspuns (pentru AlexeHellsing):

Ei nu stiu ca frica de Domnul este inceputul intelepciunii!

| Jardelin a răspuns:

Daca ar citi doar doua capitole din Biblie rezultatul s-ar putea sa nu se vada in viata acelui om.

Eu as recomanda sa se citeasca 2 capitole din Noul Testament zilnic, mai cu seama de catre crestinii ortodocsi. Sa se citeasca aceste capitole dimineata, dupa ce ne spalam si ne inchinam in genunchi in fata icoanelor, inainte de a sta la masa.

Trebuie sa incepem fiecare zi cu Dumnezeu, prin rugaciune si citind 2 capitole din Noul Testament, pentru ca Mintuitorul ne invata in Evanghelia dupa Matei (6:33) "Cautati mai intii Imparatia lui Dumnezeu si dreptatea Lui, si toate acestea se vor adauga voua."

Asadar repet, trebuie sa incepem ("mai intii") fiecare zi cu Dumnezeu, spunindu-ne rugaciunea in fata Sfintelor Icoane si apoi citind 2 capitole din Noul Testament.

| Doridd a răspuns:

Eu cred ca da

| Făraş a răspuns (pentru Dorugar):

Nu lucrau cu diavolul avea puerii de la Domnul happy mah nu stiu daca e adevarat ce am sus dar nu cred ce ai spus tuwinking

| Dorugar a răspuns (pentru Ovydiw):

Multimesc de noutate!
Eu credeam ca se scrie cu Y de la Yehosua

| Dorugar a răspuns (pentru Făraş):

Da, exact astea spuneam si eu, Domnul le-a dat puterea sa lucreze cu Diavolul!

| Făraş a răspuns:

Nu stiu deasteaa happy

| Dorugar a răspuns (pentru Făraş):

Nu-i bai, ca doar scrie in Biblie despre asta, asa ca cine vrea nu are decat sa o citeasca.
Tie iti dau un TIP, si anume caut-o in Luca 9.1