De ce e păcat să omori un om?
Pentru ca Dumnezeu a zis asta. El guvernand realitatea are puterea de a creea un sistem moral. Omul nu!
Iar eu guvernându-mi propria viaţă am dreptul de a mă pişa pe sistemul moral creat de alţii.
Desigur! Ai dreptul. Dar tu fiind parte din univers ai si indatorirea de a ajunge in iad. Multa bafta acolo... oricum raiul e plictisitor.
Nu cred în aşa ceva.
Nici nu trebuie. Involuntar intrii in sistem.
Pentru ca in loc sa te rogi la big boss si sa faci lucruri bune... lenevesti :/
Cand s-a scris biblia conducatorii vroiau ca oamenii sa munceasca din propria initiativa asa ca au introdus in biblie acest lucru, ca e pacat daca lenevesti.e o chestie mai mult politica.
Fiindca in timpul in care lenevesti poti sa faci lucruri mult mai folositoare pentru tine, pentru suflet, pentru Dumnezeu. Timpul e dat pentru mantuire iar daca lenevesti pierzi secunde pretioase din cele pentru mantuire.
In biserica orice e un pacat.Si daca asculti rock e un pacat asa ca nu ma mai mira nimic
Cine ti-a spus tie ca rock`ul e pacat ?
Aiia de religieeeee.)
Biserica boule! daca nu stii nu mai intreba, rock-ul este considerat muzica satanista
Depinde ce Rock -.- Si te rog sa nu insulti ca nimeni nu ti-a cerut parerea Poate muzica ca a lui Lordi poate fii definita pacatoasa, dar eu nu cred ca nickelback sunt pacatosi.
Atata timp ce muzica nu vorbeste despre puterea Satan, eu iti zic ca nu e pacatoasa, mie imi place foarte mult Nickelback Limp Bizkit Simple plan si stai linistit ca nu`s pacatoase
Nickelback nu-s pacatosi, doar ca au vreo 70% din melodii slabe pentru rock.Lordi sunt trupa buna,non-pacatoasa. Aberezi si vorbesti numai prostii. Poate trupele de black si death sa se apropie de ce considerati voi "pacat", dar Lordi sunt o trupa foarte normala, nu sunt "pacatosi" doar ca au masti.
Sa stii că de aia nu mai pot de ce zice aia de religie sau religia in general asa că stau foarte linistită
Stai linistit, mai exista si oameni care stiu ca rock-ul nu e muzica satanista ci doar muzica banala si fara subiecte. Un pop cu chitara.
Scuza-ma ca raspund dupa atat de mult timp, sar tu ce muzica asculti?
Raku, Dub fx, Ctc, Sdst, 2012, techstep, dnb, trip hop...
problem?
RAY întreabă: