Ema tu ai nevoie de un dus rece la creier ca e adormit de tot
Da,practic,ca un bun crestin ce esti,religia te obliga/indeamna sa-i primesti in casa pentru ca,din nou,pentru ca esti un bun crestin,asta deja te ridica deasupra celorlalte fiinte,te ridica la rangul de mini-Dumnezeu, esti un fel de trimis al domnului pe Pamant pentru a ii ierta pe cei pacatosi, care iti sunt cu mult inferiori si mult prea prosti pentru ca nu au aceiasi credinta ca si tine.
Am auzit ca nu e bine daca cineva de alta religie vine la tine in casa.=
=cine ți-a spus asta, un popă nebun?
sau un nebun de popă?
Popii sunt de două feluri :
nebuni, care cred în religia, în care latră,
sau escroci, care vor să te mulgă de bani?
E adevarat?== Nu
Oamenii sunt oameni, indiferent, de apartenența lor, la o religie sau alta.
Sunt foarte mulți creștini, care sunt nemernici, dar sunt și foarte puțini, creștini care sunt oameni de treabă, și nu ai ce să le reproșezi.
Mulți creștini sunt nemernici, că în creștinism, este mizeria aia, cu iertarea păcatelor, și atunci face orice prostie, că gândește „ că până la urmă, o să îi fie iertate păcatele".
Într-o religie corectă, păcatele, nu au iertare.
Sunt atei oameni de treabă, dar sunt și atei nenorociți, ce-i drept mai puțini.
Dacă ăla de altă religie, care vine la tine acasă este om de treabă, poate să vină, la tine în casă, indiferent de credința sau necredința lui.
Dacă este un nemernic, nu e bine, să îl primești în casă, că la prima ta neatenție, îți fură câte ceva, de prin casă.
Am scris neatent, la răspunsul anterior și a apărut aiurea? corect nu trebuie să fie? după cuvântul bani, în exprimarea „care vor să te mulgă de bani?"",
că toți popii, sunt o castă de paraziți,
indiferent în ce religie latră.
Fata de crestini poti sai numeri pe degete
"Nu mă simt obligat să cred că acelaşi Dumnezeu, care ne-a înzestrat cu simţuri, raţiune şi intelect, ar pretinde să nu le folosim."
Galileo Galilei
Da! Cine stie cum zici ceva gresit de-i dai panica si se lasa cu jihad... Trebuie sa respingi pe oricine crede altceva decat tine. Si mai ales sa nu crezi ce-ti spun.
La mine ma refeream cu "sa nu crezi ce-ti spun".
Mda, comiti cel mai mare pacat si oricat ai regreta, nu ti se mai iarta! Preotul va invata sa va iubiti aproapele si spune ca-i pacat sa primesti un om de alta religie in casa? Ala e preot? Caci numai el sau alti cre(s)tini pot fi sursa ta de inspiratie in "teoria religiilor".
Este perfect adevarat.La bunicul la tara este interzis de lege sa ii aduca lemnele de la padure adventistii mai bine clantane de frig si pune gardul pe foc si toti pomii din curte, dar nu se incurca cu ei,"vara faci sanie si iarna o pui pe foc ".Au si trotuare diferite musai trotoarul adventist si cel ortodocs.Nici animalele nu se amesteca.adventistii cu taurul lor ortodocsii cu al lor.Circul mare este cu ciinii ca astia nu au lege si fac dupa cum ii duce capul.Acum sa vazei necazul cind ciinele este al unui ortodox si cateaua este a unui adventist,ajung la judecata si pe la IML sa faca ADN-ul potailor. Grea belea ca incepe cu zestrea,care este socru mare,care socru mic, cind sa tina cumetria, dandana mare nu alta.
Maidanezule, ti-ai facut alt cont? Azi e meci de wrestling?
Asta e ca dracu`, nu poti sa scapi de el/ea orice ai face.
Vise coane vise
Anne34 întreabă: