| Bla1990 a întrebat:

Am auzit ca nu e bine sa lucrezi in zilele de duminica si de sarbatoare... In acest caz, desenatul se considera o activitate interzisa intr-o astfel de zi?

8 răspunsuri:
| Adiscafrisca a răspuns:

Desenatul este un hobby, nu este interzis in zilele de Duminica deoarece nu e ca un fel de munca. Ador desenul si m-am interesat asa ca nu e problema sa desenezi in zilele de duminica.
Sper ca te-am ajutat. Funda?

| HaKa93 a răspuns:

In niciun caz, desenatul este in primul rand o pasiune, ma gandesc. faptul ca desenezi nu inseamna ca muncesti. ce sa mai zicem despre cei care sunt de servici la diferite combinate si termocentrale?

| CaziPloaie a răspuns:

Nuuu... a desena nu inseamna sa muncesti este ceva ce o faci cu drag o pasiune... sper ca te^am ajutat :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa ai o zi de odihna pe saptamana. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau sau ceva nu poate fi amanat poti sa-l faci si in acea zi.
Regula a fost facuta pentru mortii de foame care lucreaza non stop din calicie.

| AwaZoh98 a răspuns:

Desenatul nu are nicio legatura cu munca. Sunt doua lucruri distinse.

Desenatul e o pasiune, pe cand munca e o necesitate. big grin

| elyfel a răspuns:

Nu pentru ca e un hobby

| Filip23 a răspuns:

Pentru copii, nu-i interzis sa se joace. Ce-i legat de profesiune, de munca e alta treaba.

| CapitanuSemafor a răspuns:

Vei observa ca nu se intampla nimic daca muncesti intr-o zi de "sarbatoare" -> folosind logica de baza a creierului uman, dumnezeu nu exista sau il doare in...deseneaza acolo.