anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am auzit de atatea ori " Dumnezeu se afla in orice: in pamant,in animale si in tine" dar nu este aceasta vorba una special conceputa pentru distrugerea credinciosilor? Analizati un pic. Daca Dumnezeu sta intr-un lider, conducator, acesta ar putea la fel de bine precum Papa" care si el este un diavol de om sa se creada divin si sa astepte sa fie venerat. Va spun ca Dumnezeu nu sta in nimeni si nici in pamant si nici in animale. Dumnezeu este unul din biblie si urmeaza sa vina sa ne judece.Ce parere aveti?!

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Crezi ca Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu?
Iata ce scrie Apocalipsa3:20'' Iată Eu stau la uşă şi bat. Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el, şi el cu Mine.''

7 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Dumnezeu locuieste in inima celor ce L-au primit.,, Iată Eu stau la uşă şi bat. Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el, şi el cu Mine.,,
El da Duhul Sfant celor ce Il cer.,, 7 Comoara aceasta o purtăm în nişte vase de lut, pentru ca această putere nemaipomenită să fie de la Dumnezeu, şi nu de la noi.,,
De aceea crestinii autentici care au fost nascuti din nou din Duhul lui Dumnezeu au renuntat la viata lor, dar nu la Isus.

| Narfundo a răspuns (pentru EmaS):

Emas eu nu cred ca Dumnezeu ne bate la usa". Singuru care arunca fitile, provoaca si ispiteste este diavolul.L-ai vazut tu pe Dumnezeu? L-ai simtit tu pe el ca te cauta? Nu prea cred.

| EmaS a răspuns (pentru Narfundo):

Crezi ca Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu?
Iata ce scrie Apocalipsa3:20'' Iată Eu stau la uşă şi bat. Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el, şi el cu Mine.''

| Esperança a răspuns:

Dumnezeu locuieste in inimile celor care il cheama si iL doresc, a celor care duc o viata dupa Voia Sa.
El se descopera omului prin Duhul Sfant, iar Duhul Sfant poate locui si in mine si in tine.
"Ioan, 14 26 Dar Mângâietorul, adică Duhul Sfânt, pe care-L va trimite Tatăl în Numele Meu, vă va învăţa toate lucrurile şi vă va aduce aminte de tot ce v-am spus Eu."

" Galateni 2:20. “Am fost răstignit împreună cu Hristos şi trăiesc... dar nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăieşte în mine. Şi viaţa, pe care o trăiesc acum în trup, o trăiesc în credinţa în Fiul lui Dumnezeu, care m-a iubit şi S-a dat pe Sine Însuşi pentru mine.”"

| doctorandus a răspuns:

Citeste Fapte 17:28 si pe urma mai vorbim.

| RAY a răspuns:

Ca nu exista your imaginary friend

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai dreptate. Nu Dumnezeu insasi sta in om ci ceia ce biblia relateaza ca fiind suflare de viata, iar aceasta suflare se atribuie numai materiei organice nu si obiectelelor. Si da Dumnezeu urmeaza sa judece lumea insa stai calm ca pana Dumnezeu sa vina va fi "iadul" dezlantuit pe pamant.

| Ormus2 a răspuns:

Dumnezeul a creat tot ce există și poate că unii de aia înțeleg că se află în toate când a creat omul din țărână a suflat viață în el de aia i se spune suflet ceeace de altfel aparține Domnului