Crezi ca Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu?
Iata ce scrie Apocalipsa3:20'' Iată Eu stau la uşă şi bat. Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el, şi el cu Mine.''
Dumnezeu locuieste in inima celor ce L-au primit.,, Iată Eu stau la uşă şi bat. Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el, şi el cu Mine.,,
El da Duhul Sfant celor ce Il cer.,, 7 Comoara aceasta o purtăm în nişte vase de lut, pentru ca această putere nemaipomenită să fie de la Dumnezeu, şi nu de la noi.,,
De aceea crestinii autentici care au fost nascuti din nou din Duhul lui Dumnezeu au renuntat la viata lor, dar nu la Isus.
Dumnezeu locuieste in inimile celor care il cheama si iL doresc, a celor care duc o viata dupa Voia Sa.
El se descopera omului prin Duhul Sfant, iar Duhul Sfant poate locui si in mine si in tine.
"Ioan, 14 26 Dar Mângâietorul, adică Duhul Sfânt, pe care-L va trimite Tatăl în Numele Meu, vă va învăţa toate lucrurile şi vă va aduce aminte de tot ce v-am spus Eu."
" Galateni 2:20. Am fost răstignit împreună cu Hristos şi trăiesc... dar nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăieşte în mine. Şi viaţa, pe care o trăiesc acum în trup, o trăiesc în credinţa în Fiul lui Dumnezeu, care m-a iubit şi S-a dat pe Sine Însuşi pentru mine."
Ai dreptate. Nu Dumnezeu insasi sta in om ci ceia ce biblia relateaza ca fiind suflare de viata, iar aceasta suflare se atribuie numai materiei organice nu si obiectelelor. Si da Dumnezeu urmeaza sa judece lumea insa stai calm ca pana Dumnezeu sa vina va fi "iadul" dezlantuit pe pamant.
Dumnezeul a creat tot ce există și poate că unii de aia înțeleg că se află în toate când a creat omul din țărână a suflat viață în el de aia i se spune suflet ceeace de altfel aparține Domnului