E doar un coșmar atât,Iahve (Dumnezeu) nu are nici un rival,el a fost dintotdeauna și a predestinat absolut totul,Satana este un sclav atât, Satan este trimisul lui iahve că sa testeze credința oamenilor, Satana nu deține nimic, iadul nu exista nici raiul, căci cei morți numai știu de ei nici nu vor mai știi vreodată
Clar, Dumnezeu se plictisea azi-noapte pentru că nu se întâmpla nimic interesant în Univers și s-a gândit "Haide să-l sperii un pic pe Sawarekh"
"Am avut 2 vise infricosatoare, as vrea sa stiu daca considerati ca sunt inste semne de la Dumnezeu."
Nu.
Inseamna ca trebuie sa nu te mai uiti la filme de groaza daca esti slab de inima.
Bai daca mai traiam pe vremea faraonilor sau a cavalerilor templieri nu ziceam nimic de faptul ca unii mai credeti in vise/zodiac si citit in cafea dar asa in 2025 sincer consider ca sunteti la nivelul de homo erectus cu singura diferenta ca voi fata de acele specimene aveti un gadget in buzunar numit telefon.
Da, inteleg ce spui.
Eu in general am si o gandire creativa, diversa.
Adica de mult visez tot felul de vise ciudate si diferite, dar mi-am dat seama ca unele chestii sunt si din multimea gandurilor chiar si a fanteziilor, deci mda.
Sunt vise. E modul creierului de a sorta si stoca amintiri si experiente traite in ziua respectiva.
De exemplu aseara am visat ca eram in Caraibe in timp ce fumam un trabuc si ma bateam cu demonii.
Am visat asta pentru ca in ziua respectiva povesteam cu un prieten chestiile pe care le-am facut acum cateva saptamani la ziua unui var de al lui. Fumam trabuc. Apoi tot in ziua aia, am vazut ceva reclama de la o companie de zboruri in care erau zboruri catre Caraibe. Tot in ziua aia urmaream un serial cu demoni.
Toate astea au fost amestecate in visul meu explicat mai sus. Nu a fost Dumnezeu care mi-a dat misiune sa ma bat cu demonii in tarile calde
Ai vizionat sau Ai citit probabil ceva pe tema asta și frica ți s-a instalat în minte! Atâta tot
Sunt duhurile rele care au venit in vis de noapte ca sa lupte oarecum cu tine, nu te lăsa si nu accepta aceste duhuri la nivelul minții tale, tu ai nevoie de Hristos lui să i te predai, ai nevoie ca El sa locuiască in inima ta și să l lași sa intre in casa ta, încheie un legământ cu Domnul in apa botezului, luptă si îmbrăcate cu armura luo Dumnezeu sa poți biruii
Efeseni 6:13-14, 16-17 VDC
[13] De aceea, luați toată armătura lui Dumnezeu, ca să vă puteți împotrivi în ziua cea rea și să rămâneți în picioare după ce veți fi biruit totul. [14] Stați gata dar, având mijlocul încins cu adevărul, îmbrăcați cu platoșa neprihănirii,
[16] Pe deasupra tuturor acestora, luați scutul credinței cu care veți putea stinge toate săgețile arzătoare ale celui rău. [17] Luați și coiful mântuirii și sabia Duhului, care este Cuvântul lui Dumnezeu.
https://bible.com/bible/191/eph.6.13-17.VDC
Eu nu inteleg o chestie, de ce la ambele vise te-ai predat. Data viitoare infrunta e dar un vis indiferent de crezi ca e real sau nu.
Din asta inteleg ca la orice greutate intalnesti in viata tu abandonezi provocarea ca e prea grea.
Primii erau veniți cu capra sau călușarii, oricum tradiții de sărbători.
A doua nu știu, poate doar voia să-ți facă o injecție cu vitamine, avea ochii roșii că a tras-o curentul.
E semn ca să mai spui si tu seara inainte de culcare de trei ori Tatăl Nostru.
Poate esti introveritit si subconstientul iti da de inteles ca trebuie sa fii mai deschis, sa comunici mai mult cu oamenii.
Detalieaza.
Biblia spune că toată "lumea zace în cel rău". Adică ttți oamenii care nu găsesc plăcere în a trăi în ascultare de Dumnezeu, ei fac poftele tatălui lor, diavolul. Chiar dacă unii dintre aceștia visează la lucrurile luxuriante ale vieții acesteia, fie că din pricina grijilor și a îngrijorărilor, fie că se culcă cu stomacul plin, fie că au vizionat filme de groază, și fie multe alte lucruri ale vieții acesteia. Subconștientul preia tot ceea ce există în conștient; și subconștientul lucrează noaptea în timpul somnului.
Așadar, Dumnezeu nu trebuie să vină în timpul unui vis ca să ne spună că gândurile noastre zilnice, faptele și dorințele noastre ne duc pe o cale rea și să ne îndreptăm pașii pe calea cea bună. Ci efectele negative ale vieții noastre sunt "apeluri" ale ființei noastre care ne spun că suntem deja pe o cale rea.
Îndepărtează din viața ta tot ceea ce te ține departe de Dumnezeu. Și pentru că acest lucru nu este îndeajuns, trebuie să aduci in viața ta lucrurile care te apropie de Dumnezeu.
Fericirea nu este altceva decât prezența lui Dumnezeu în viața noastră. Orice altceva, adică orice alte plăceri sunt înșelătoare pentru că ele nu ne aduc fericirea ci doar o stare de bine de moment; la fel ca drogurile, băutura, țigările; la fel ca și curvia și preacurvia. Toate aceste lucruri ne atrag pentru că ne plac. Dar orice plăcere nesănătoasă duce la nefericirea noastră. Pe când dacă vom căuta să găsim plăcere în Dumnezeu și în lucrurile spirituale ale Lui, atunci vom fi fericiți chiar și în mijlocul necazului; chiar și în fața morții.
Dumnezeu declară care sunt lucrurile sănătoase pentru noi, și nu acei specialiști care lucrează împotriva lui Dumnezeu.
FreddieM întreabă: