| RoxanaGhost a întrebat:

Am avut un vis foarte ciudat azi noapte.Eram parca la o pomana ceva si eram cu prietenul meu in baia casei.Peretii erau de un alb imaculat de iti lua ochii.El era intins in cada, parca lesinat.Partea ciudata vine acum.Scoteam de pe mine un sutien tot alb dar cu sange pe el.Sange proaspat, nu mai imi amintesc daca inchis sau aprins dar era proaspat.Nu sunt genul de fata super mega superstitioasa, dar visul a fost chiar ciudat.As vrea sa stiu ce ar insemna.

6 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

"As vrea sa stiu ce ar insemna."
Fara "dar si poate", eu zic ca ai mancat prea mult aseara. Si nu glumesc.

| Mircea08 a răspuns:

Nu inseamna nimic altceva decat lipsa de informatie sau acumulare de informatii eronate. Daca ai cunoaste Evanghelia ai sti totul si nu ai mai apleca urechea la parerile nefondate ale altora

| Irinel15123532 a răspuns:

Buna Roxana. Iti pot spune ca nu trebuie sa bagam in seama toate visele, asa cum spune si biblia ''unele vise vin din multitudinea grijilor'' multe vise vin din cauza stresului, framantarilor, grijilor noastre. Nu iti pot spune cu exactitate ce a semnificat acest vis, dar iti pot spune ca Dumnezeu ne iubeste si nu vrea sa ni se intample nimic rau. Citeste te rog, daca doresti, psalmul 91 si psalmul 103 din biblie. Numai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Avand in vedere ca nu-ti cunoastem viata nu-ti putem da un raspuns 100% corect la interpretarea visului tau.
Cel mai probabil ai facut ceva de care nu erai sigura daca este bine sau vrei sa faci.

| mariaioana11 a răspuns:

Deci, si eu visam asemenea lucruri si ma speriam foarte tare. am citit odata pe net ceva despre visarea sangelui, si m-am speriat de tare incat am inceput sa plang, dar nu mi s-a intamplat nimic.
poti sta linistita, totul o sa fie ok.
sper ca am fost de ajutor!