anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am cateva intrebari, sunt ateu, daca imi raspundeti la urmatoarele intrebari ma fac popa.

1. Daca Dzeu a creat pamantu, omul, universu pe el cine l-a creat? Nu veniti cu vesnicia veniti cu stinta si logica.
2.De unde vine?
3. Si de ce ne ajuta?
4.Si daca exista face bine de ce e rau in lume, au exista razboaie mondiale, oameni mor greu prin suferinta? Si daca el vrea sa opreasca raul de ce nu vine si sa ne ajute? Voi tot credeti dar il asteptam de 2000 de ani ca sa opreasca raul si asteptam ca fraieri.
Pun pariu daca raspundeati la intrebarile astea, erau numai crestini pe lumea asta

33 răspunsuri:
| danut a răspuns (pentru Inferno):

Ai devenit "constiinta" mea? laughing
Poti "cita" un text de al meu unde stalcesc in bataie de joc numele unui Dumnezeu, Alah, etc. Te rog nu include fiinte create.

| Liviu a răspuns:

Sunt ateu, ai pus niste intrebari logice, dar la care vei primi raspunsuri vagi gen " Suntem limitati" cum spunea o puicuta mai jos.E gresit spus 'el ne-a facut limitati' corect spus este "el va facut limitati' pe voi astia care credeti in dumnezeu.Nu exista asa ceva, nu sunt dovezi, doar scrieri de cativa schizofrenici. Daca exista dumnezeu, credea toata lumea in el.

| Mădă0611 a răspuns (pentru digital7shady):

Ti-am zis sa mergi sa te culci. laughing Mai citeste-mi astea 2 raspunsuri.