Vrei sa-i ceri cuiva imposibilul? Cere-i unui crestin sa demonstreze ca zeul lui exista. Sau cere-i sa demonstreze ca alti zei din alte religii nu exista.
Ca sa ti se arate trebuie sa ai mare credinta in Domnul Nostru Iisus Hristos pentru ca el se arata celor ce au credinta. tare destept te crezi!
Nu ma cred ci chiar si sunt. de exemplu stiu ce e C in E=MC2. pai tocmai pentru ca nu cred ar fi bine sa se arate ca sa ma faca sa cred. simplu
Eu i-am cerut să mi se atate și a făcut-o, așa am trecut de la agnosticism la credință(în ultima mea întrebare am relatat experiența.Mă rog și pentru Tine, eu sunt convinsă că într-o formă la care nu te aștepți o va face, El e bucuros oricine îl caută sincer.
Daca ai dubla personalitate sau prieteni imaginari nu e dovada ca exista dumnezeu. si in orice caz gandurile sunt slabe lucruri ca dovezi ca nu poti de exemplu sa imi dovedesti ca ai avut cu adevarat acele ganduri si pe langa asta ca au fost de la dumnezeu. eu l-am chemat si nu a venit nimic. daca e asa atotputernic sa se arate direct(fara prosteli subiective ce pot fi interpretate usor). si normal ca nu a venit pentru ca nici nu exista. mergi si consulta un psiholog.
"Shrek is life, Shrek is Love"
Uita-te la acest video pe YouTube si vei intelege totul