Intr-adevar, aici ai inteles ca unde se termina cadrul legii incepe nelegiuirea, aproape o tautologie!
Mai trist este ca de acolo incepe Apocalipsa, tocmai in derulare.
Biblia are ca tema, in principal inmultirea oamenilor.Pentru aceasta s-au dat toate acele 10 legi. Iisus Christos le-a si explicat generic si a dat o gramada de pilde pentru intelegere.
Noi insa calcam prima porunca (in mod special ) si automat le calcam si pe celelalte. Asa s-a ajuns ca in Europa rata natalitatii este negativa. Dupa statisticile mele, este sub 1la mie! Ma refer la europeni, catolici, ortodocsi.
E adevarat ca Biserica catolica si mai putin cea Ortodoxa a facut comert cu Credinta, iertand toate faradelegile!
Le stim toti.Cale de intors nu prea mai este, este prea tarziu.Mai puteti amana cativa ani, sfarsitul Europei este o realitate.
Tare sunt curios ce se vor face si preotii(parati) si ateii cand musulmanii vor impune legea lor care este aceeasi (in fapt).Sau nu?
Bafta! Eu am 60 de ani, desi ma simt bine, sper sa nu va vad platind pentru fapte, caci am si eu un suflet!
Intr-adevar, la noi poruna sa NU UCIZI e total calcata in picioare, avem peste 20 milioane de avorturi care sau facut in termen legal, daca putem spune asa.
Principala arma a musulmanilor este o natalitate excesiva, pai nu, ei au 10 12 copi noi avem maxim 3.
Nu stiu ce va fi, dar stiu ca fie ca murim fie ca traim noi suntem ai lui HRISTOS. si ma rog Lui sa ne ajute sa ramanem incredintati in El.
Avorturile nu inseamna sa ucizi pentru ca tu avortezi un embrion pe care daca Dumnezeu ar dori sa-l tina in viata l-ar tine, dar uite ca nu vrea!
Problema cea mai grava a planetei este suprapopularea ei, asa ca in viitor sper ca se va face dreptate, si anume ca doi parinti vor avea voie sa aduca pe lume un copil NUMAI dupa ce au terminat o scoala de parinte si au luat toate examenele si la scoala de parinte sa fii accepta numai daca ai conditii optime sa asiguri buna dezvoltare a copilului!
2 Cat despre musulmani, nu va faceti probleme ca ei nu vor invada Europa pentru ca Europa va face exact ceea ce a facut si Orban, adica garduri de sarma ghimpata. Si in conditiile acestea groapa pentru moartea islamului este sapata chiar de religia islamica, si anume vedem ca Siria a avut cu 50 de ani in urma doar 3 milioane de cetateni si astazi are 23 de milioane, dar nu are cu ce sa-i hraneasca si iata ce s-a intamplat in Siria si in multe alte tari islamice ca de ex. Irak, Libia ++ + se ucid ei intre ei asa cum se sfasie si lupii intre ei.
Asa ca fiti multumiti ca traiti intr-o Europa in care este permis AVORTUL care consfinteste calitatea de Dumnezeu a parintilor, pentru ca ei decid cand e necesar sa se inmulteasca, si ca nu se aduc pe lume copii doar pentru ca ai erectii si nimic altceva in cap!
Mai omule cand o femeie la cateva luni dupa ce a ramas insarcinata merge si face avort, tu crezi ca avorteaza o MICROCELULA?
Il vedem pe Isus in ipostaze in care scoate draci, atunci cum explici? un drac se scoate pe altul?
Il vedem pe Isus facand atatea minuni si vindecari si aratand puterea lui Dumnezeu in fel si fel de situati, INDREPTAND OAMENI SPRE ~ BINE ~ nu inspre ~ RAU ~
De ce ar vrea diavolu ca tu sa te pocaiesti? daca tu zici ca Isus e antihristul?
Cu privire la avort~ pamantul e pregatit in asa fel incat sa poata intretina miliarde de oameni, numai ca problema oamenilor e ca isi fac HAMBARE si de acea mor multi de foame.
cand o sa vina aia cu 100 milioane de soldati noi o sa stam cu 10 copi inaintea lor si clar o sa ne faca bucatele
Nu draga, acea femeie avorteaza un FOETUS si nu un om, pentru ca daca s-ar fi putut avorta oameni atunci lumea i-ar fi avortat pe Hitler si Stalin, doar ca astia nu mai erau foetusi, ci oameni.
2 Raspunsul l-a intrebarea cu exorcizatul ti-l da chiar Isus in Biblie, asta daca intelegi sa citesti atent toata Biblia s nu doar sa ciugulesti ca gaina numai ceea ce iti place. Si raspunsul din Biblie este o PALMA data credintei tale a proasta, pentru ca Isus care spune adevarul explica ca el nu scoate diavolii decat PROVIZORIU pentru ca stie ca acel diavol exorcizat sde intoarce cu alti 7 in +, asa ca sarlatanul Isus NU scoate dracii din om ci ii INMULTESTE de 7 ori, ca doar nu o sa-i scoata pe tovarasii sai al carui Sef este el in calitatea de Sef al IADULUI cum singur recunoaste in Apoc.1:18, asa ca Isus NU indreapta oamenii spre niciun bine ci in RAU!
De ce sa te pocaiesti daca iti cere asta Diavolul? Pentru ca pocainta ta si renuntarea la viata este instrumentul prin care el Diavolul poate controla cat de mult i te-ai vandut!
3 Cu privire la avort pamantul nu e pregatit sa tina mii de miliarde de oameni care toti vor sa mance, toti vor masini si case, solutia este aceea ca voi astia care va inmultiti doar pentru ca aveti erectii dar nu si discernamant, asta fara sa mai vorbim de Constiinta.
Cand vor veni aia cu 100 de milioane de soldati ar trebui sa va mute pe toti credinciosii inconstienti in corturi in desert si sa traiti din mana pe care v-o da Dumnezeu si nu cheltuind resursele planetei doar pentru ca aveti niste erectii ca animalele, OM inseamna fiinta cu CONSTIINTAS si nu animal (in spetza oaie) cu aspect uman
Subiectul este vast.Riscurile la devieri, ca ale tale, de la subiect, sunt enorme.
Eu ti-am raspuns FIX la subiect!
Deviere nu se cheama atunci cand prezinti o realitate bazata pe adevar, ci atunci cand prezinti in mod mincinos o scriptura FURATA de la o alta religie astfel incat sa convina smecheriei tale religioase.
Asa ca raspunsul tau a fost gresit si ti-am atras atentia ca vorbesti minciuni deja cand spui Isus Christos, pentru ca dulgherul Isus NU a fost in functia de rege astfel incat sa aiba macar SANSA de a deveni el Christosul anuntat de vechii proroci. Asa ca ai spus FIX o prostie, pentru ca din Biblie nu rezulta cum a devenit Isus sa fie Christosul!
Iti respect parerea, si ma voi lupta pentru tine sa vezi si sa traiesti acele vremuri care va asteapta pe toti care ganditi asa!
Fara niciun pic de invidie! Doar cu mila nesfarsita si imposibilitatea, din cauza varstei sa si vad.
Stii care e problema ta? Crezi ca daca stii sa cauti si sa citesti Biblia si alte lucrari, poate stiinta, crezi ca si intelegi. Daca nu ai intelege, asa cum insinuezi(in realitate chiar nu intelegi), ai intelege macar cand ti se explica. Dar tu nici nu vei intelege vreodata ceva caci ai idei preconcepute, ai un soft profund virusat. Oamenii iti explica ce inteleg si ei, dar tu o tii pe a ta! Nu ai inteles ca Biblia, in general religiile dainuiesc de mii si sute de mii de ani.Tu traiesti o clipa la scara universala, nici nu contezi, nici tu, nici generatia deviata de acum.Si nici nu contezi macar.Dar daca asta ti-e dorinta, bucura-te de clipa pe care ti-ai ales-o, nici nu trebuie sa-ti faci probleme, nu vei schimba nici tu nici altii lumea, dar bucura-te.Cine se poate supara pentru o clipita? Christos, desi dainuie de 2000 de ani este comentat si de unul ca tine.Dar ma intreb, cine vei fi tu? Nu peste 2000ani sau mai mult? Peste numai 10 ani!
Du-te la un preot meserias, daca vrei sa intelegi lumea! Daca vrei sa virusezi bietii oameni cu tampenii, multumeste-te cu atat. Spun asta caci mi-ai trezit o profunda mila.Chiar ai nevoie de sfaturi. Nu de la mine, desigur.
Da! Asa cred, si am motive sa cred asta pentru ca eu o inteleg EXACT in contextul natural al religiei in care a aparut si nu in modul mincinos in care o interpreteaza sarlatanii care au FURAT-o si se folosesc de ea ca sa prosteasca si sa jefuiasca victimile pe care le-au prostit.
2 Softul meu pare virusat pentru calculatoarele defecte care au fost programate numai sa MINTA, si daca traiesti in minciuna, evident ca adevarul ti se pare ceva anormal.
3 Cei care imi explica au numai aspect de oameni, pentru ca ei singuri se recunosc ca fiind OI dintr-o turma, iar eu care inteleg adevarul STIU ca oile, la fel ca alte animale, ele NU au constiinta, si mai stiu ca CONSTIINTA este aceea care face diferenta dintre om si animal, si nu aspectul, chiar daca aspectul este uman.
3 Te-am intrebat de n ori cine este Christosul si ti-am explicat ca un om care a murit ca dulgher fara sa fie niciodata rege NU poate fi Christos, dar vad ca nu pricepi si tot o dai inainte fara sa vrei sa intelegi ce inseamna cuvantul Christos.
Confuzia ta este la fel de grava ca atunci cand cineva numeste ca fiind computer, cacastoarca in care isi face necesitatile firesti, si nu vrea sa inteleaga ca computer inseamna altceva decat scoica de la WC, dar el incapatanat nu vrea sa inteleaga si tot foloseste termenul de computer de fiecare data cand se foloseste de WC, si e atat de convins ca are dreptate incat nu accepta adevarul precum ca computerul inseamna altceva decat WC-ul.
Exact in situatia asta te aflii si tu care nu vrei sa intelegi ce inseamna cuvantul Christos
Actuala? Dar cand au stat lucrurile altfel? Umanitatea a fost exact la fel inainte de aparitia religiilor si va fi la fel si dupa ce acestea vor disparea. Lumea nu a devenit mai buna pentru ca v-a dat Iisus cu bunatate pe la nasuc, lumea a devenit mai buna pentru ca in ziua de azi exista repercursiuni. Adica lumea a devenit mai buna datorita fricii. Eliminati legile si lasa doar religiile sa vedeti atunci cat de buna este lumea in realitate...
Asa este/ Religiile au avut timp 1700 de ani ca sa ne arate ce sunt ele, si noi vedem ca NU au adus nimic bun ci doar minciuna suferinta si moarte.
Cat despre FRICA, nu este asa!
Oamenii nu actioneaza pozitiv de frica cuiva ci pentru ca au Constiinta binelui si a raului, cei care nu au aceasta si fac rau, fac si ei rele fara frica, dar trag consecintele.
Asa ca ramanem la parerea ca viata omul se motiveaza prin politica biciului si a zaharelului, adica cei cuminti primesc zaharelul iar cei rai biciul!
Oamenii nu actioneaza pozitiv de frica? Regulile de circulatie de ce crezi ca sunt respectate? Tu de ce iti faceai temele cand erai mic? De ce isi platesc oamenii taxele? De ce nu intra lumea peste tine in casa noaptea ca sa-ti ia dintii de aur? Frica e factorul motivational suprem, nu exista nimic mai puternic decat frica, nici macar ura... Ai ramane fara oxigen daca te-ai analiza 24 de ore si ai vedea cate chestii iti trec prin cap dar nu le pui in practica din cauza/datorita fricii. Frica ne defineste, atat pe noi cat si pe restul mamiferelor. Constiinta binelui si a raului functioneaza doar pe hartie, in viata reala constiinta se simte doar pe burta plina, cand lucrurile se imput nu constiinta guverneaza, ci instinctele de supravietuire.
Si nu-mi spune mie ca nu-i asa, Dorele! Poti spune "parerea mea e ca nu-i asa" si atunci putem discuta. Nu esti genul de persoana care poate emite astfel de adevaruri existentiale, pari mai degraba genul de persoana care ar trebui mai intai sa-si puna ideile in ordine si poate sa-si faca un control psihologic. Ura ta fata de religii si oamenii religiosi nu e un rezultat al inteligentei, pentru ca nu dispui de ea, e un rezultat al unui dezechilibru psihic.
E adevarat ca unii actioneaza de frica, dar altii actioneaza legal pe motive de CONSTIINTA, adica ei inteleg ca ceea ce este legal este asa pentru ca asa este bine pentru societate.
Frica era necesara doar in dictatura si in religie, in democratie nu trebuie sa-ti fie frica de nimeni, pentru ca daca respecti legea si esti om corect, nu are de ce sa-ti fie frica de nimeni.
In concluzie se poate trai bine si fara frica!
Constiinta binelui si raului functioneaza in societatile dezvoltate in care oamenii sunt civilizati si nu sunt bestiii cu chip uman asa cum e cazul oamenilor prosti si fara educatie care se ghideaza dupa instincte mai ales sexuale. Dar astia nu sunt oamenii ci doar bestii cu aspect uman.
Ura mea fata de religie este SFANTA si se leaga de ura mea impotriva a tot ce este negativ si asta este o dovada de normalitate, iar dispretul meu pentru religiosi, are baze care tin nu numai de inteligenta, documentatii sau bun simt, ci mai ales din motive de SPIRIT CIVIC, pentru ca Romania este ultima si cea mai inapoiata societate din Europa tocmai din cauza ca oamenii sunt prostiti de mici cu religii inventate de niste sarlatani fara Dumnezeu, dar daca tu nu stii asta, atunci macar nu mai fa referiri la inteligenta altora si vezi-ti cuminte de locul tau de membru tipic al celui mai inapoiat popor din Europa si nu numai, si nu mai vorbi ca cei in situatia ta ar trebui sa taca, macar din motive de bun simt.
Tarile "civilizate" sunt tari bogate. Cu cat mai saraca tara, cu atat mai putin isi intra in rol constiinta, pentru ca oamenii trebuie mai intai sa supravietuiasca. Europa de vest nu e mai "morala" pentru ca e civilizata sau pentru ca acolo religiile nu-si pun atat de pregnant amprenta ci din simplul motiv ca oamenii sunt mai relaxati economic, prin urmare, si mai relaxati spiritual. Nu exista tari sarace civilizate, Dorele, pentru ca in tarile sarace oamenii se preocupa prea tare sa nu moara de foame sau sa traiasca de pe o zi pe alta.
Nu religia este vinovata pentru nivelul cultural din tara asta ci vremurile si regimurile care au trecut peste ea. Esti patriot dar esti ateu? Patriotismul si religia merg mana in mana, se adreseaza exact aceluias tip de oameni. Meritul tau ca esti roman, aportul tau la a fi roman sau apartenenta ta la o zona geografica in care te-ai nascut din pura intamplare sunt la fel de reale ca si dumnezeii credinciosilor.
Draga prietene, eu traiesc de cca 27 de ani, adica din pruncie, in cea mai bogata tara din UE, si astfel recunosc ca ai dreptate in mare parte dar nu total.
Si anume nu sunt de acord ca nu accepti ca religia mai ales ortodoxa este de vine pentru saracia din toate tarile ordoxe, pentru ca scopul principal al ortodoxiei si a neoprotestantilor este sa prosteasca copii care in general nu sufera prea tare ca sunt protejati de parinti, doar ca acesti copii prostiti de mici vor ajunge si ei mari, adica prosti mari, si bunastarea unei tari nu se poate face cu o populatie de oameni prosti, iar ortodoxia mai are si un alt mare betesig(ardeleneste infirmitate) si anume ca este un MODEL prost, pentru ca grija popi este banul obtinut prin sarlatanie, model care este urmat de la Voda la opinca, fiecare vrea sa fure, merge la biserica sa se roage pentru iertare si apoi fura din nou si tot asa, in plus de asta Clerul ca si politicienii doresc sa traiasc abine in carca prostilor, si promit nenorocitilor o viata buna atunci cand nu mai traiesc, si asta este CULMEA porcariei si a cinismului nerusinat
Ce ai descris tu acolo este mentalitatea tuturor romanilor, nu doar a fetelor bisericesti. Diferenta e ca unii au ocazia si altii nu prea o au dar tu ii vezi si ii judeci doar pe cei care pot. Si din moment ce tu te afli de 27 de ani la caldurica, despre ce vorbim? Singura ta capacitatea de a intelege cum stau lucrurile pe aici e doar una platonica, pe burta plina si fara griji. La modul asta oricine poate emite adevaruri superlative, ca momentul in care stai doar cu mana la caca si judeci din afara toate lucrurile par simple. Mai vorbim dupa ce muncesti 30 de zile, in conditii mizere, pe 200 de euro. Atunci te pot crede ca intelegi macar 5% din ce se petrece pe aici. Pana atunci esti doar unul care emite judecati de la adapostul confortului suprem. Sa dai din gura nu doare, mai vorbim dupa ce ai realizat ceva in pofida sistemului, nu dupa ce fugi ca o tarfa lesinata si oferi lectii de viata de la caldurica. Mi te poti adresa dupa ce ai trait ca mine si ai reusit ce am reusit eu, nu dupa ce ai te-ai dat batut si ai fugit dupa ciorba calda, n-ai rezista nici macar o saptamana in Romania, dar asta nu te opreste sa ne oferi lectii de viata. Dispari, ca daca ne vedem vreodata in viata reala, pleci fara chiloti acasa. Nu ma invata pe mine ce ar trebui sa fac din moment ce tu nu mai esti raspunzator de existenta ta. La tine viata decurge de la sine, eu ma trezesc in fiecare zi gandindu-ma ca trebuie sa o supravietuiesc. Te apuci sa oferi lectii de viata si moralitate din pozitia ta? Mi-ar fi rusine cu mine insumi sa fac asta dintr-o astfel de pozitie.
Pui gresit problema. Oare in mod intentionat?
Popa satului este comsiderat Parintele satului si cand parintele este imoral cum vrei sa fie oamenii care vad si stiu ca parintele este imoral si orbit de setea de bani, asa ca daca nu intelegeti ca preotii ar trebui sa fie MODELE de comportament de cinste, modestie si moralitate inseamna ca nu intelegeti nimic din viata. Eu imi permit sa dau exemple din lumea normala, de ex cea pe care am cunoscut-o intr-un concediu in Argentina, cand am locuit intr-un sat atat de modest ca niciun satean nu avea masina si toti traiau in simplitate mult mai rea decat voi, si munceau din greu pamantul si cu toate acestea nu a mai fost un furt in ultimii 20 de ani.Asa ca va arat ceea ce voi nu sunteti in stare sa pricepeti pentru ca nu aveti o educatie corecta ci una ortodoxa, si anume ca saracia NU este un motiv sa fi PORC! Si invataura asta ti-o da un om care traieste intr-o lume normala si stie ce e normalitatea si din cauza asta vreau sa va trezesc din somnul mintii in care v-a scufundat ortodoxia si pocainta care prin faptul ca v-a prostit va adus in stadiul sa fiti ultimii, cei mai hoti, cei mai imorali si cei mai necivilizati din UE.
Sari de la un concept la altul. Civilizatiile conservate, bunaoara cele satesti, erau mici comunitati in care spiritul legii era pastrat, macar formal. Ceea ce reducea numarul incesturilor, crimelor, violurilor, hotiilor, limbajul cel nenorocit, moda era unanim respectata, preotii respectati caci erau chezasia pastrarii linistii si datinilor.Asta nu era neaparat perfectiune, doar pastra o limita decenta.Nu stiu ce oi fi vazut tu in Argentina si ce te-a uluit, dar eu imi amintesc
sa-l fi citit pe Claude Levy Strauss, considerat parintele antropologiei (adica stiintei despre oameni).
Acest evreu dragut totusi, a facut niste calatorii prin civilizatiile mai vechi (ramase rudimentare) in America de Sud.
Si m-am lamurit cum stau treburile.
O comunitate (o cetate) avea un conducator (si acum ) administrativ, un preot care se ocupa deopotriva cu sufletul si corpul (adica se numeste shaman). E si de suflet si de corp.
Si acest Claude Levy Strauss s-a dus acolo si cu doctori, 'oameni de stiinta ', cu aparatura de ultima ora (a acea vreme ).
Si i-a monitorizat (cu acceptul lor) pe salbatici'.
Cateva fapte m-au frapat:
1. o relatare despre un om care calcase o lege a locuui a fost condamnat dupa judecata de un shaman la moarte!
Omul respectiv a murit in 10 zile fix.
(oamenii de stiinta au constatat ca i-a crescut adrenalina asa de puternic incat a murit)
2. O femeie trebuia sa nasca, copilul era invers asezat, (au monitorizat doctorii asta ) samanul a luat femeia, a pipait-o si incet -incet copilul s-a intors in pozitia corecta fara strangulare cu cordonul ombilical si a nascut NORMAL. In USA sau Europa trebuia sa-i faca cezariana.
Au fost mai multe cercetari. Unele intelese altele nu! De cei in faza in care esti tu. Nu-i nici o rusine. De aia traim mai mult sau mai putin. Caci pana murim, unii mai intelegem. Asa ca slabeste-ma cu Wikipedia, savanti idioti si alte nastrusnicii!
E normal sa cauti intelegere.
Tu chiar esti rupt de realitatea romaneasca. Pai tu nu stii ca la sateni educatia este muuuult mai precara decat la oraseni, la fel si nivelul de civilizatie, asa ca ceea ce zici tu sunt din literatura taranista care idealiza taranul, dar tu nu ai auzit in jurul tau ca atunci cand cineva se poarta ca un ghilban sa i se zica "tarane"?
Pai ia vezi la tine in Oltenia cum sunt tinerii de la sat, nu te intreb de batrani ca aia sunt deja impotenti si nu pot sa faca nimic rau decat sa minta!
La voi comunitatile nu aveau cetati, sau ai vazut tu vreo cetate in Oltenia?
Savanti idioti, ai dreptate, exista, dar numai in tari ca Romania, in lumea normala se fac valori si performante in toate domeniile pe cand la voi in Ro se face telemea de 2000 de ani si tot nu ati invatat sa o faceti buna., asa ca cumpar telemea de la turci greci si chiar bulgari, ca si aia o fac mai buna ca voi. Am dat aceste exemplu pentru ca se vede bine ca nu sunteti capabili sa faceti Mercedesuri, BMW-uri sau Audiuri
Lasa ca americanii vostri o sa rada iar Germania, o sa le gaseasca noduri in papura ca depasesc cine stie ce norme inchipuite, facute artificial si numai pentru distrugerea concurentei.
Ma bucur ca-ti place telemeaua balcanica.Ai totusi o categorie avansata de valori autentice.
Romania va ramane o tara jefuita, asta ii este soarta.
Oltenia a fost o provincie jefuita pe rand de austrieci si turci.Ce vrei de la ei? Acum este moralitatea la tara mai precara (de educatie nu avem ce vorbi), caci taranii au migrat si migreaza de pe vremea comunistilor.Asistam la o mare migratie, or fi ampuri care tembelizeaza omenirea. Am si aici o teorie dar nu te poate ajuta la nimic. Asa ca o las asa cum a cazut!
Americanii sunt ai vostrii, si nu ai nostri, pentru ca voi ati facut din Romania avanpostul Americii in lupta ei impotriva Rusiei (mai exact pentru acapararea resurselor naturale imense ale acesteia, resurse fara care SUA nu poate deveni Stapana planetei) si prostia asta enorma o veti plati fara sa aveti nicio scapare atunci cand Rusia va distruge acel "avanpost" dusman din coasta ei. Asa ca Romania nu va mai fi o tara jefuita ci una sortita pieirii.
Oltenia nu a fost jefuita decat de voievozii vostrii care imparteau prada cu turcii, austriecii nu jefuiau ci ridicau civilizii asa cum ne dovedeste clar Istoria Banatului ridicat de austriecii si astazi jefuita de romani.
Da urmeaza timpuri nasoale in viitor, pentru ca SUA voastra vrea sa impuna Noua Ordine mondiala, adica sa devina ea stapana planetei, si in acesta noua ordine sa pune problema ca ajung 1 miliard de oamenii pentru planeta Terra, asa ca sa stii ce te astepta, si din ce cauza ar fi fost mai bine sa fi avortat decat sa vezi grozaviile care vor urma...in curand!
Iarasi nu ma baga pe mine in intelegerile din spatele tejghelei! Eu sunt un biet muritor care daca nu are curajul sa-si ia gatul, trebuie sa traiasca.E adevarat ca am trecut un ciclu complet de civilizatie in viata, asta sper sa ma faca sa inteleg mai profund situatia. ceea ce nu este obligatoriu. Pe de alta parte sustin religiile in forma pura si consider reinterpretarile si ajustarile si toate mizeriile transmise prin internet si care corup bietii oameni un fel de crima contra umanitatii.
A invata oamenii ca toti preotii sunt corupti (poate sunt 90%), este o greseala. Caci oamenii cinstiti si corecti care (de fapt) sustin planeta asta, ajung in tabara nemerniclor. Mie, s-ar putea sa nu-mi pese, dar generatiile urmatoare?
In rest sunt de acord ca ce ziceai despre Oltenia SUA si Russia.
Eu am inteles ca trebuie sa mai credem in 'Mos Craciun', caci daca nici asta nu o mai facem :Finita Comedia!".
Cu luciditate, nu ca un strut care-si ascunde capul sa nu vada realitatile si nici indarjindu-ne raspandind ideologiile celor care se cred stapani!
Sper ca intr-o zi sa intelegi!
Faptul ca ai mai multa experienta de viata nici pe departe NU inseamna ca intelegi mai profund situatia, numai pentru simplul motiv ca nu ai unde sa primesti informatia corecta care sa-ti permita sa iei hotarea sau inlegerea corecta a situatiei, si asta pentru ca concernele Politice de MassMedia nu te informeaza decat cu ceea ce le convine lor.
2 Singura religie in stare pura este STIINTA, pentru ca NUMAI ea si NU Biblia ne arata Legile prin care a fost creata Lumea si Universul. 3 Ma bucur ca ai inteles si constientizat in ce pericol se afla omenirea si cat de gresit s-a orientat Ro acceptand axa "Bucuresti Londra Washington" in conditiile cand SUA isi doreste mult mai mult decat si-ar fi permis Hitler sa viseze. Asa ca astepta-te la tot ce e mai rau
Da absolut toti preotii sunt corupti pentru ca traiesc din banii oamenilor saraci si nu din bogatiile imense ale Atotputernicului. Daca ar lua bani de la Atotputernicu si ar imparti banii cu saracii, fi sigur ca nimeni nu i-ar numi slugi ale Mamonei asa cum ii numeste Isus in Matei 6:24
Nu numai in viata, dar si in exegeza religiei. Tu faci confuzii mari, dopat de tot felul de 'internetisme'.
Imi cer scuze ca nu pot sa cobor la nivele asa de scazute ale discutiei serioase, imi fac 'mea culpa' si as vrea sa nu ne mai adresam vreodata nici bune sau rele, sa mergem fiecare pe drumul sau, discutiile intre noi nu au nici directie, nici sens din cauza dihotomiei totale.Imi cer scuze si vreau sa uiti ca am intervenit vreodata!
Draga, nu te-a obligat nimeni sa raspunzi, daca totusi ai facut-o mi-am pierdut timp sa-ti raspund la ea, dar acestea nu schimba cu nimic realitatea, precum ca Religia crestina NU vine de la Dumnezeu, Iar voi crestinii ati FURAT scripturile religiei mozaice batandu-va joc de Creator nu numai prin faptul ca i-ati aruncat Legea la gunoi dar si prin faptul ca slaviti mai presus de Creator o creatura nenorocita, Asa ca voi NE avand nicio legatura cu Dumnezeu, (ca altfel nu ati fi trait in carca oamenilor ci ati fi luat de la Atotputernic casavDATI la oameni, iata ca voi intermediati ceva cu INEXISTENTUL si pentru asta incasati bani de la oameni!
Si asta se numeste SARLATANIE, indiferent daca vrei sa raspunzi sau nu
Fi sigur ca atat in viata mea cat si in exegeza religiei crestine NU fac nicio confuzie pentru ca eu ma bazez pe cunoastere si nu pe nestiinta adica pe credinta a proasta!
ă nu credeţi că am venit să stric Legea sau Prorocii; am venit nu să stric, ci să împlinesc. Căci adevărat vă spun, câtă vreme nu va trece cerul şi pământul, nu va trece o iotă sau o frântură de slovă din Lege, înainte ca să se fi întâmplat toate lucrurile" (Matei 5.17-18).
Deci LEGEA a fost implinita in totalitate de Isus, si cum ti/am raspuns il alta intrebare Legea data de Dumnezeu lui Moise sa constrans in noua lege a HARULUI care a fost data lui ISUS fiul lui Dumnezeu.
Cele 2 porunci din N.T
Dar, sigur ca i-ai spus, raspuns corect, dar trebuia sa si nuantezi sa faci o exegeza raspunsului.
Anume ca Isus Christos este Calea Adevarul si Lumina.
Ca traim acum momente de ratacire universala in care umanitatea in ratacirea ei, depaseste cadrul Christianic, acele limite Alpha si Omega.
Mai precis, Alpha este inceputul si Omega sfarsitul.
In explicatie pentru neofiti, inseamna ca nerespectarea de la sfarsit pana la inceput si invers a poruncilor, nimic nu mai poate fi controlat!
Dau exemplu Apocalipsa care tocmai se deruleaza in realitatea mai mult sau mai putin vizibila de unii sau altii!
Ce mai poate face stiinta acum, cu ce mai poate ajuta o populatie europeana profund corupta si ateizata, care nici porunca de a se inmulti nu a respectat-o?
Vom disparea!
Vin altii pregatiti sa traiasca intru LEGE! Daca nu? Vor disparea si ei! La fel.
Da intr-adevar Isus a venit sa implineasca legea, dar cel care a desfintat-o NU a fost Isus ci falsul Christos, adica Dracu.
Daca nu intelegi de ce spun asta, atunci vezi ce inseamna cuvantul Christos si cauta in Biblie sa vezi cand a fost UNS Isus in functia de Rege al evreilor, si vei descoperi ca NU a fost UNS niciodata, deci NU Isus este Christosul.
Iar Legea a desfintat-o falsul Christos, adica Potrivnicul lui Dumnezeu, numit si Diavolul!
2 Ma omule, legea este facuta tocmai ca sa fie indeplinita tot timpul, si nu dupa ce ai implinit-o s-o arunci la gunoi!
Pai tu pentru ce crezi ca se fac legile?
Nu cumva tocmai ca sa fie indeplinite.
Pai cum ganesti tu?
Cum sa fie Isus Christos Calea Adevarul si Viata cand Isus NU a fost NICIODATA un Christos?
Asa ca despre cine vorbesti?
In plus de asta Calea lui Isus era Calea Religiei Mozaice si nicidecum cea a religiei crestine, Adevarul lui Isus se numeste Torah, si nu Biblia pe care crestinii au FURAT_o de la iudei, si viata lui Isus era aceea a unui Rabin al religiei mozaice care respecya Legea lui Dumnezeu si obiceiurile si sarbatorile religiei mozaice, si nu am spus nimic despre Lumina, pentru ca acea lumina este lumina stelei numite Luceafar + Lucifer.
Ce face stiinta intr-o Europa ateizata? Pai fi sigur ca nu va face aparate de tortura si ruguri aprinse cu credinciosi asa cum a facut biserica crestia a diavolului cand era ea la putere.
Pina una alta vedem ca stiinta ne vindeca de toate bolile si nu mai moare lumea de ciuma sau de holera, ca in trecutul negru religios.