| Dorugar a întrebat:

Am citit in Biblie acest verset care m-a pus rau pe ganduri:
Romani 10, 4 Caci HRISTOS ESTE SFÎRSITUL LEGII.!
Cum adica s-a sfarsit Legea lui Dumnezeu?
Pai daca s-a sfarsit Legea lui Dumnezeu nu cumva a inceput Marea nelegiuire?

Nu cumva acesta este motivul prntru care unii preotii sunt curvari si traiesc din sarlatani, si daca preotii sunt asa, evident ca si tinerii credinciosi sunt violatori, parintii lor sunt poate hoti si curvari, iar bunicii (poate fosti hoti si curvari) sunt astazi atat de credinciosi incat se tarasc pe genunchi in jurul bisericii, incat sa li se ierte pacatele cele multe si grele?
Nu cumva chiar aceasta este oglinda actuala a societatii ortodoxe?

32 răspunsuri:
| Dorugar explică (pentru oprescudorin11):

Draga, nu te-a obligat nimeni sa raspunzi, daca totusi ai facut-o mi-am pierdut timp sa-ti raspund la ea, dar acestea nu schimba cu nimic realitatea, precum ca Religia crestina NU vine de la Dumnezeu, Iar voi crestinii ati FURAT scripturile religiei mozaice batandu-va joc de Creator nu numai prin faptul ca i-ati aruncat Legea la gunoi dar si prin faptul ca slaviti mai presus de Creator o creatura nenorocita, Asa ca voi NE avand nicio legatura cu Dumnezeu, (ca altfel nu ati fi trait in carca oamenilor ci ati fi luat de la Atotputernic casavDATI la oameni, iata ca voi intermediati ceva cu INEXISTENTUL si pentru asta incasati bani de la oameni!
Si asta se numeste SARLATANIE, indiferent daca vrei sa raspunzi sau nu

| Dorugar explică (pentru oprescudorin11):

Fi sigur ca atat in viata mea cat si in exegeza religiei crestine NU fac nicio confuzie pentru ca eu ma bazez pe cunoastere si nu pe nestiinta adica pe credinta a proasta!