Poate s-a nascut straight dar i-a vazut patratelele lui Iisus din icoane si a devenit gay.Te-ai gandit la asta?
Crestinii au si episcopi homosexuali, nu doar credinciosi homosexuali, vezi de ex. http://en.wikipedia.org/wiki/Eva_Brunne
Inseamna ca faci parte dintre ei ca de cine seamana se aduna si mai ales se cunosc
Iisus "s-a adunat" cu Iuda, se si cunosteau.
Da, sunt gay.
A fi gay e o boala psihica nu o stare, sper sa te vindeci!
Multumesc din tot sufletul, deja fac tarapie cu electrosocuri si cure de matanii odata la 2 ore! >
Eu nu am fost ironic, dar sper sa faci cura pe care ti-ai descris-o
Biblia spune clar ca homosexualii nu au cum sa ajunga in rai. Eu unul nici nu pot sa vad cum asemenea oameni pot fi crestini, cand religia aceasta e clar impotriva modului lor de viata. Nici femeile n-ar trebui sa poata sa aiba religia asta niciodata. Asta daca tin cont de drepturile lor. Din pacate, multe au fost spalate pe creier in asa hal, incat nici nu isi mai doresc drepturi.
Http://www.troll.me/......-point.jpg
Nici eu nu reusesc sa inteleg astea...
Eu am cunoscut multi oameni care insulta flagrant pe acest site. Ghici ce sanse au ei.
Da.m-am uitat prin intrebarile tale.iti cauti partenera. eiii daca o sa dai peste o crestina pe aici homosexuala, te-ai scos.io sant lesbian.imi plac fetele.frumoase,si destepte.
Nup, vreau o calugarita, mereu am visat la o calugarita.
Am cunoscut din mai multe locuri, nu musai ca imi cautam nevasta.
Daca nu au intretinut relatii sexuale cu cei de acelasi sex. Da au intretinut, trebuie sa se caiasca, sa se spovedeasca si impartaseasca si sa inceapa sa aiba o viata curata
Ce pudic e God asta cand vine vorba despre sex.
Da
Da normal daca numai fac ceea ce au facut si cu adevarat si-au cerut iertare in fata lui Dumnezeu pot fi iertati! Deci totul consta in felul in care a cerut iertare apoi daca a mai contiunat sa faca ceea ce facea, daca s-a oprit din pactul acela si s-a indreptat cu adevarat da da da Dumnezeu a iertat si el poate ajunge in Rai citeste asta http://ziarullumina.ro/......-pacatelor
Reformulez, un homosexual poate ajunge in iad, daca si-a cerut scuze de la Dumnezeu, se fereste de pacat dar nu poate sa devina heterosexual? Abstinenta ar fi o solutie aici?
Pentru ce sa-si ceara scuze? Dumnezeu i-a facut in acest fel.El ar trebui sa-si ceara scuze.
Pacatul homosexualilor e sexul, pentru ca nu e practicat in scopul reproducerii, cum cere crestinismul, daca se abtine si nu e om rau, n-ar avea de ce sa nu ajunga in rai, daca ar exista, desigur.
Nu inteleg de ce il doare pe Dumnezeu de asta, are destule oite crestine care sa se reproduca.
In Genesa scrie clar mare si lat prietene, a Dumnezeu a gcreeat parte barbateasca si parte femeiasca, femeia sa fie ajutorul potrivit barbatului in tot ce face, deci se intelege ca Dumnezeu nu a creeat gay, ci un barbat gay a devenit el datorita mintii lui bolnava
Spune cineva cu o poza gay care evoca si unul din pacatele condamnate in biblie, trufia. nu mai spun de halul in care scrii.
judecata nu este a ta, ci doar Dumnezeu judeca, poza de gay looool auzi acolo... e mai frumos sa nu jignim nu am jignit nu vad de ce o faci tu, te crez mai mare sau mai tare daca faci pe unul sau pe altul gay dupa o poza? fi mare si fi tare insa bunul simti si respectul se vede la fiecare dupa cum " tasteaza
"
Tu esti cel care judeca si-i numeste pe altii bolnavi fara sa rationezi. Si tu observ ca te crezi mare sau tare citand din biblie si facand oamenii bolnavi. Bunul simt nu se vede din insultele tale gratuite la adresa unei orientari sexuale, nici din pacatul trufiei afisat flagrant in poza de la avatar, nici din pozitia gay pe care o ai in poza, si cu atat mai putin se vede respectul pentru altii pe care nu-l ai in mod evident, din aceasta manifestare a unei credinte exagerate si intolerante. Tu esti cel care n-a inteles mesajul lui Dumnezeu si nu eu.
Cauta si vei gasi sunt gay pentru ca sufera mintal nu s-au nascut asa, deci nu era insulta e adevarat au mintea bolnava iar despre poza mea de la avatar )))) aia e trufie pentru tine? aia e pozitie de gay? hehehe inseamna ca nu ai vazut multe la viata ta asa cum spui Mesajul l-am inteles de mult si incerc sa respect ce mi-sa transmis.
Nu categoric NU
pentru ca in imparatia lui Dumnezeu, vor intra doar aceia care au ales c-a Dumnezeu sa le schimbe viata, dar sa fie si vointa din partea lor....in caz contrar, soarta lor, va fi aceiasi cu a acelor ce il dispretuiesc pe Dumnezeu...