Raul si binele sunt termeni relativi.Pentru unii un lucru poate fi bun, pentru altcineva un lucru poate fi rau.Simplu.
Am doua vesti una buna si una rea. Cea buna este :ISUS REVINE! Si cea rea este :ISUS REVINE! Cum este aceasta veste pentru tine: buna sau rea?
ISUS REVINE!== vom analiza, după ce vom constata, că afirmația este adevărată!
Până una alta, nu ne exprimăm, dacă este o afirmație adevărată sau falsă.
Păcat că nu pot vota, este răspunsul cel mai inteligent după părerea mea!
Este una rea pentru toti crestinii!
Cred ca Isus ii va lua de motz pentru faptul ca crestinii si-au batut joc de religia sa si de Legile lui Dumnezeu, pe care el a venit sa le implineasca in timp ce crestinii isi bat joc de aceste Legi si urmeaza legile unui criminal bicisnic ca falsul apostol Pavel care i-a indepartat de Isus!
Asa ca temeti-va crestini ca acusi veti da socoteala pentru necugetarea voastra!
De ce? Este rea pentru ca ma intristez din cauza celor pierduti!
Cand va veni prietenul tau mort pe pamant vom mai discuta despre el si venirea lui din cerul care nu exista, pentru mine nu-i nici rea nici buna sunt convins ca nu exista nimic supranatural in univers, universuri si totul are o cauza naturala
Mai grav este pentru tine ca esti pocaita! Eu daca as fi in locul tau n-as mai dormi noaptea de frica de teama urmarilor faptelor tale!
Adica mie nu imi va putea reprosa niciodata ca ma cacao pe legea pe care el a venit s-a implineasca si nici ca m-am dat de partea ucigasului de crestini adevarati asa cum ai facut-o tu!
Numai inconstienta care te face sa nu-ti dai seama de gravitatea faptelor tale te poate face sa dormi linistita!
Pe cei care traiesc in pacat si faradelege deoparte de fata lui Dumnezeu! Nu eu ii numesc asa ci Biblia.
Mai intai sa vina si apoi mai discutam, oricum imi e dator sa-mi raspunda la cateva intrebari
Am una si mai rea pentru tine, draga Ema.Eu cu niste hazlii am minat locul de aterizare. Where's your Jesus now?
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: