| EmaS a întrebat:

Am doua vesti una buna si una rea. Cea buna este :ISUS REVINE! Si cea rea este :ISUS REVINE! Cum este aceasta veste pentru tine: buna sau rea?

Răspuns Câştigător
| M25M a răspuns:

Pai inseamna ca pentru tine este o veste buna, pentru mine nu prea laughing

91 răspunsuri:
| EmaS explică (pentru Dumnezău):

Ha! Ha! Dragul meu, mantuirea este o certitudine in viata mea, nu mai exista loc de indoiala!

| Duucu a răspuns:

Una buna, abia astept sa sting focul din iad ^^

| EmaS explică (pentru Duucu):

Dragul meu crezi ca ai aceasta putere?

| Duucu a răspuns (pentru EmaS):

Nimeni nu ajunge in rai... doamne-doamne ne-a pus reguli prea stricte,ne-a facut viata un calvar,a facut din noi oameni prea slabi,si tot are pretentia sa ajungem langa el (nu scriu cu majuscule,ca nu merita). Odata ce vom ajunge toti in iad, PROBABIL isi va da seama de greseala facuta si va "stinge focul" de acolo, eh, si uite cum eu impreuna cu alti "prietenasi" am reusit sa traim bine si in iad.(nu te iau la misto, uneori imi place sa gandesc asa)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Mândria e în capul listei păcatelor capitale, Ema. Ia-o mai ușor.

| Dumnezău a răspuns (pentru EmaS):

Exact,in viata ta, in lumea ta.Nicio parte nu-i autista,dar zau daca nu va comportati asa,fie teisti,fie tot ce tine anti-teisti, numai certitudini peste certitudini, nema indoiala, la prea multi dintre voi.Da' niste semne de intrebare si aprofundari, asa de rau fac?

| EmaS explică (pentru anonim_4396):

De cand mandria inseamna siguranta, incredere?!

Asta inseamna credinta in Dumnezeu.O incredere neclintita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Primul lucru pe care trebuie să-l învețe un creștin e umilința. Tu vii aici și ne râzi în bot, la propriu, cu locul tău asigurat în Rai, de parcă ți l-ai cumpărat. Te comporți ca un veritabil Becali. Tu, practic, ai dat de înțeles prin răspunsul ăla, că știi ce e-n mintea lui Dumnezeu. Și asta nu e siguranță, e îngâmfare.

| EmaS explică (pentru anonim_4396):

Imi pare rau daca asa ai inteles tu. Daca ai cunoaste Cuvantul lui Dumnezeu ai intelege ca odata cu iertarea pacatelor primesti siguranta mantuirii. Daca eu m-as indoi de promisiunile lui Dumnezeu ar insemna necredinta si ea este cel mai mare pacat.

Răspuns utilizator avertizat
| huuu a răspuns:

Pai e buna>>

| surfer01 a răspuns:

Ema, dacă, prin absurd, vine Iisus pe aici atunci sigur va dori să iasă la o bere cu mine și nu cu dronele alea cu 3 neuroni în cap numiți creștini.

O să-mi povestească ceva de genul: Frate, stai chill că nu tu ești problema. Nu mi-ai cerut niciodată nimic și ai ajutat oameni când ai putut.

În schimb e o tembelă Ema ce-mi cere numai bani și sănătate. M-a disperat cu mesajele.

| EmaS explică (pentru surfer01):

De unde stii tu ca eu ii cer bani?

| martzian a răspuns (pentru anonim_4396):

"Primul lucru pe care trebuie să-l învețe un creștin e umilința."- Frumos spus. Si adevarat. Crestem, totusi, toata viata, e un proces.

| Dumnezău a răspuns (pentru EmaS):

Daca ai face bungee jumping, iar asistentul iti da trei asigurari ca ai coarda pusa bine, tu mai verifici odata, pentru a fi sigura, sau te increzi in cuvintele sale?

Asta ca o metafora.

| surfer01 a răspuns (pentru EmaS):

Nu pot fi 100% sigur că te rogi pentru bani însă mă gândesc că pe lângă eternitatea plină de lux mai dorești și nișe sacoșe de euro înainte de viața asta veșnică.

Nu?

Ei bine, eu ma bazez pe caracterul lui Dumnezeu.Ca sa intelegi mai bine, imagineaza-ti ca la intrarea in oras o grupa de circari isi pregateau cu multa grija numarul pe care aveau sa-l faca in mijlocul drumului. Au intins o funie peste drumul principal cam la patru metri deasupra soselei(de la o cladire la alta), iar unul dintre ei a luat o roaba si in vazul tuturor a trecut cu roaba pe funie pana in partea calalta. Cei de jos, in numar de vreo trei sute, priveau uimiti indrazneala si indemanarea circarului. Cand acesta ajunse cu bine in partea cealalta, isi rotii privirea peste multimea adunata si zise;-Credeti voi ca pot sa mai trec inca odata? Sute de urale se inaltara din piepturile lor si vreo trei sute de manuri ridicate in semn ca sunt de acord cu cele spuse de circar. atunci acesta rotindu-si inca odata privirea peste multime spuse cu indrazneala:-Cine zice ca crede sa vina sa urce in roaba. uralele se transformau incet in murmure si manile ridicate coborau in semn de neputinta. Nimeni nu a indraznit in acea zi sa urce in roaba.Una este sa crezi in Dumnezeu si cu totul alta a te incredinta in mana Lui.Asta e deosebirea a crede cu mintea si a crede cu toata fiinta.

| EmaS explică (pentru surfer01):

Nu! Imi ajunge daca am ce sa mananc si ce sa imbrac.Insa Dumnezeu imi da mult mai mult decat am eu nevoie.Este important sa stii sa iti administrezi bine banii si sa nu uiti de cei nevoiasi.

| EmaS explică (pentru AllStillExistAllStillHaveAPurpose):

Adu si tu una sa ti-o umplu!

| EmaS explică (pentru AllStillExistAllStillHaveAPurpose):

Poti sa pui o intrebare asemanatoare.happy