| EmaS a întrebat:

Am doua vesti una buna si una rea. Cea buna este :ISUS REVINE! Si cea rea este :ISUS REVINE! Cum este aceasta veste pentru tine: buna sau rea?

Răspuns Câştigător
| M25M a răspuns:

Pai inseamna ca pentru tine este o veste buna, pentru mine nu prea laughing

91 răspunsuri:
| EmaS explică (pentru wdexwjmwd):

Pai vezi tu pentru un necredincios i se pare ca exagerezi daca tu ai o credinta autentica.

Răspuns utilizator avertizat

De unde stii?

Am inteles foarte bine, dar ma intrebam de unde stii?!

Intr-adevar, ar fi o explicatie! Dar nu te cred daca nu imi si demonstrezi asta!winking

Ehe! Pe vremea cand mergeam eu la restaurante tu erai bebe mic si beai laptic!

Aha! Deci ma indemni sa pacatuiesc!

| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a răspuns:

1.ISUS se scrie de fapt''Iisus''.
2.Am şi eu două veşti. Ambele proaste: Iisus nu revine, Iisus nu a venit ci el a fost un simplu om asta dacă chiar a existat.

| EmaS explică (pentru GalinaBlanca):

Aha,deci tu asa numesti pe cei care respecta Cuvantul lui Dumnezeu si traiesc in ascultare cu frica si cutremur?! Vezi de ce duh esti calauzita!

Feriti-va de traditii si obiceiuri. Fugiti de inchinarea la idoli. Unde scrie ca biserica ortodoxa este cea dreapta? Domnul Isus a spus sa pastram credinta care a fost data sfintilor o data pentru totdeauna.Nu vreau sa intru in polemici cu tine, dar daca credinta nu te schimba schimb-o tu pe ea.

Stii ca este scris ca trebuie sa te pocaiesti? Si mai este scris ca daca nu te nasti din nou din apa si din Duh nu poti sa vezi Imparatia lui Dumnezeu.Citeste Fapte 10 si o sa intelegi cum stau lucrurile.

Observ ca pe tine biserica te mantuieste nu Hristos.Pacat ca iti pui increderea intr-o cladire!,,Caci prin har ati fost mantuiti, prin credinta!,,

Draga mea eu am primit pe Isus ca Domn si Mantuitor in inima mea.Am certitudinea iertarii.Dar tu ai siguranta ca daca va veni la noapte vei fi mantuita? Nu te amagi singura.La judecata nu te va intreba din ce confesiune faci parte ci ce ai facut pentru El?,, şi va pune oile la dreapta, iar caprele la stânga Lui.
34 Atunci Împăratul va zice celor de la dreapta Lui: „Veniţi binecuvântaţii Tatălui Meu de moşteniţi Împărăţia care v-a fost pregătită de la întemeierea lumii.
35 Căci am fost flămând, şi Mi-aţi dat de mâncat; Mi-a fost sete, şi Mi-aţi dat de băut; am fost străin, şi M-aţi primit;
Isa 58.7; Ezec 18.7; Iac 1.27; Evr 13.2;
36 am fost gol, şi M-aţi îmbrăcat; am fost bolnav, şi aţi venit să Mă vedeţi; am fost în temniţă, şi aţi venit pe la Mine."
37 Atunci cei neprihăniţi Îi vor răspunde: „Doamne, când Te-am văzut noi flămând şi Ţi-am dat să mănânci? Sau fiindu-Ţi sete şi Ţi-am dat de ai băut?
38 Când Te-am văzut noi străin şi Te-am primit? Sau gol şi Te-am îmbrăcat?
39 Când Te-am văzut noi bolnav sau în temniţă şi am venit pe la Tine?"
40 Drept răspuns, Împăratul le va zice: „Adevărat vă spun că, ori de câte ori aţi făcut aceste lucruri unuia din aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie Mi le-aţi făcut."
Prov 14.31; Prov 19.17; Mat 10.42; Marc 9.41; Evr 6.10;
41 Apoi va zice celor de la stânga Lui: „Duceţi-vă de la Mine, blestemaţilor, în focul cel veşnic care a fost pregătit diavolului şi îngerilor lui!,,
Dumnezeu doreste sa avem o relatie personala cu El in fiecare zi.

Asta inseamna CREDINTA.
Cred din toata inima promisiunile lui Dumnezeu.

Pentru ca aici L-am intalnit cu adevarat pe Dumnezeu.Aici este prezenta Duhului Sfant si chiar daca nu as frecventa nici o biserica, El locuieste in mine si am garantia mantuirii.Viata unui crestin nu depinde de locul in care se afla ci de principiile care ii guverneaza viata!