Nu ma face un vot,eu ti-am spus si repet daca eram mama ta te lasam sa devii ateu apoi te lasam doar cu un rand de haine pe tine si te trimiteam sa te intretii,tu nu te gandesti un pic ca bietii parinti se straduiesc sa iti ofere tot ce vrei tu vrei sa ii mai si superi.Te faci ateu dar ce se intampla daca te indragostesti de o crestina, eu am refuzat sa fiu iubita unui baiat tocmai pentru ca era ateu, esti inca tanar nu te pripi cu o decizie pe care mai tarziu o vei regreta amarnic.Nici un parinte normal la cap nu-ti va permite sa fii cu fiica lui daca ii spui ca esti ateu tocmai pentru ca isi doreste sa-si vada fata mireasa si alaturi de cineva care o merita.
Nu se cheama santaj pentru ca o fac spre binele lor si nu sunt sterila, eu am zis ca il las sa aleaga dar stii vorba aia dupa plata si rasplata, daca eu ma straduiesc sa ii ofer ce are nevoie el de ce nu poate accepta religia pe care i-am dat-o daca vrea sa fie independent sa fie dar nu cu jumatate de masura.
Au drepturi copii asa e dar daca eu nu-l mai vreau, il dau statului spre adoptie am acest drept deci nu ma poate forta nimeni sa il cresc daca eu consider ca nu merita asta, sa creasca la camin daca eu nu sunt o mama buna pentru el sa creasca printre straini si fara ajutorul nimanui. oare e mai bine intr-un centru de plasament decat intr-o familie normala?
Poate nu poate accepta religia fiindca o sa aiba un creier cu care va gindi mai mult decit ma-sa? In caz ca nu stiai, ateii nu poarta boli specifice, nu musca, nu sug singele, nu omoara crestini in noptile cu luna plina si, in general, nici macar nu dau foc la biserici sau alte fapte antisociale. Tulburator, nu? In plus de asta, mai toti bunii crestini pe care ii cunosc sint niste alcoolici terminati in comparatie cu mine, asta ca sa luam un exemplu minor din intregul tablou cu atribute ce caracterizeaza o persoana.
"Sfint" si "a blasfemia" sint lucruri relative. La fel cum eu pot spune "biblia si biserica sint de ****, iar maria a fost o tirfa" si tu sa o consideri o blasfemie, la fel tu poti spune "toti rockerii sint niste pletosi imputiti, drogati si satanisti, iar metallica e o trupa de tot cacatul a unor drogati care nu au habar ce e aia muzica" si eu sa o consider o blasfemie. In ambele cazuri, verdictul corect ar fi ca amindoi ne-am folosit dreptul la libera exprimare, nimic mai mult. Ca exprimarea aceasta a jignit pe cineva, asta e partea a doua, insa pina se va da un rahat de lege in sensul asta, e dreptul meu constitutional sa scuip pe trotuarul din fata bisericii, sa injur de cele sfinte sau sa port celebrul tricou al dilailor alora de la Marduk (http://discotecaxaranga.com/......1016.jpg). Nu ma intelege gresit, astea de mai sus sint niste simple exemple - nu imi plac Marduk de nici o culoare, nu scuip pe strada oriunde as fi, injur mult mai des de diferite organe aflate sub centura decit de sfinti si dumnezei, iar atita vreme cit biserica/credinciosii nu se baga in ciorba mea, le urez multa sanatate si virtute.
OctavianDanielMaria întreabă: