Este, și face referire la soția creatorului, care conform scrierilor vechi ale Bibliei, există la fel cum exista creatorul nostru, și și ea trebuie slăvită în egală măsură, asta pentru a face creatorul să se simtă cât mai bine.
Creator cu sensul de zeu a tot puternic.
Probabil se referea la Barbelo, sotia divina a creatorului. Isus vorbeste despre ea in Apocrifonul lui Ioan descoperit la Nag Hammadi. Iti recomand sa citesti scrierea, ofera o alta perspectiva asupra divinitatii si creerii lumii.
Am gasit ceva, citesc https://www.scribd.com/......i-Ioan-doc
Da, asta e.
Doamne eu nu am găsit cartea aia in Biblie, și totuși Biblia e insuflată de către Dumnezeu. Deci, din asta eu deduc că acea carte nu este insuflată de către Dumnezeu, pentru că dacă era atunci ar fi trebuit să fi in Biblie. Și iarăși formularul a expirat...
Stiu ca nu se afla in Biblie. Biserica a facut tot posibilul sa distruga aceste scrieri in trecut. Ele au fost descoperite recent la Nag Hammadi in Egipt.
Biserica aparține Domnului Isus, iar el se afla mereu in Biserica. Și unde este Isus, este și bine. Dumnezeu nu și-ar lasă Cartea lui sfânta sa fie schimbată de către niște incompetenți, care nu au așa putere mare încât să decidă dacă să pună sau să scoată cărți din Biblie. Așadar și prin urmare, aceasta carte nu are aprobarea lui Dumnezeu, nu a fost scrisa de către Dumnezeu, pentru că dacă era, atunci se afla in Biblie, care este canonul tuturor scrierilor ale lui Dumnezeu...
Dimensiunea dragostei face parte din viata. Crestinii nu o ignora ci o integreaza. Atunci cand integrezi ceva poti sa faci abstractie.
Platon in mitul androginului sau crearea Evei din costa lui Adam se arata ca avem acesasta tendinta de a nu fi singuri, de a ne cauta jumatatea. Vezi metamorfoza dintre Hermafrodit si Salmacita.
Ovidius vorbeste si el despre aceasta dragoste ca fiind o parte din dimensiunea sociala. Dar asta nu insemna ca trebuie sa o traim. Asta e doar o parte dintr-un intreg iar acel intreg cere post in legatura cu lucrurile astea.
Ah, I see... You are a man of culture as well.
Mai rar găsești persoane interesate de interpretarea vechilor scrieri biblice. Cu toate acestea, am un noroc imens să fiu membru pe această minunată platformă.
Mulțumim, @RAY. Poate găsești mai multe astfel de opere și ne oferi puțină cunoaștere.
Pai da crestinilor nu le pasa de propia lor biblie, ei cred in ce vor ei
Bossa100000 întreabă: