Nu trebuie sa fie un scop bun mereu, sau foarte important, poate fi si simplul fapt de a speria oamenii na
Da si Islamica! Ai dreptate! Lady Gaga cand mai vi in Romania?
Pai n-am zis ca toate vietatile de pe pamantul acesta au un scop pozitiv in lumea asta exista si bine si rau...Cred ca animalele saracele daca ar vorbi, ar spune ca noi oamenii suntem rai..Depinde cum privesti viata. Paianjenul te obliga sa-ti invingi teama, sa devii mai puternica
Succes in a te inchina la o fantoma invizibila din ce s-a auzit acut 6 mii de ani, dar tu stii CERT ca exista.
Daca tu mai intrebat de ce nu reusesc fizicienii sa readuca un mort la viata, de ce nu creeaza animale poate pentru ca lumea nu a fost creata de un om de fizica.
Si acum e randul meu sa te intreb, de ce nu invie oameni? De ce nu se mai creeaza animale? Si-a luat fantoma ta invizibila concediu pe termin nedeterminat?
Astept sa imi demonstrezi de ce crezi ca adevarata credinta e crestinismul si nu Islamismul.
Religia tine de doua lucruri: mediul familial si mediul geografic unde te nasti, surpriza nici una nu tine de tine, cine a fost indoctrinat ? eu pe care parintii m-au lasat pana la varsta de 15 ani sa decid in ce sa cred sau tu pentru care credinta a fost aleasa inainte sa te nasti? Voi credeti ca ati ales religia, nu, nu tu ai ales ti-a fost bagat Caspar asta pe gat.
Daca te nasteai intr-o familie de Islamisti ziceai la fel ca Islamul e adevarata credinta si crestinismul a fost influentat de Iluminatii. Nici sa te informezi nu ai fost in stare, Iluminatii au treaba cu politica nu cu religia.
Religia ta sustine ca fiecare om se naste pacatos.E pacat sa te nasti?
Mi se pare mai mult decat scarbos ca o religie pentru care au murit milioane de oameni sa mai deschida gura asupra cuvantului iubire.
Nu imi vine sa cred )))) ca unii oameni mai cred in zombie invizibili si dragoni si mai spun de noi ateii ca suntem inculti )))
,,Fiica unui preot care isi pierde onoarea prin comiterea de desfranare si prin urmare, dezonoreaza pe tatal ei, va fi ucisa prin ardere.''
,, Hulitorul numelui Domnului sa fie omorat neaparat; toata obstea sa il ucida cu pietre.Sau strainul sau bastinasul,de va huli numele Domnului,sa fie omorat.''
,,Eu voi lasa animale salbatice care va va ucide copiii si nimici vitele''
,,Si a luat Iosua toate cetatile, si le-au lovit cu taisul sabiei si a nimicit cu dessavarsire toate sufletele care au fost acolo,el nu a lasat sa scape nimeni.[... dar nimicit cu desavarsire tot ce respira ca Domnul Dumnezeul lui Israel poruncise]''
,,Domane Tu, m-ai amagit si am fost inselat''
,,Din cauza suferintei pe care inamicul tau va varsa pe tine in timpul asediului, veti manca rodul pantecelui, carnea fiilor si fiicelor, pe care Dumnezeul tau ti le-a dat.''
,, Dar pentru cei care nu cred imbracaminte de foc vor fi taiate din ei; lichid fiert va fi turnat in jos pe capetele lor.Prin ceea ce este in burta lor,si pielea lor de asemenea,vor fi topite; Si pentru acestia sunt agatati de tije de fier.Ori de cate ori in angoasa lor,ei ar merge mai departe de acolo sunt condusi inapoi in acesta si (le este spus): Gusta blestemul de ardere.''
,, Cand imi ascut sabia stralucitoare si o prind cu mana mea in judecata, ma voi razbuna, pe adversarii mei si o sa le platesc celor care ma urasc.Voi face sagetile mele pline cu sange, in timp ce sabia mea va devora carne; sangele celor ucisi si robi, sefii diderului inamicului.''
Da intr-adevar biblia e plina de iubire si chiar e o materie pe care un copil trebuie sa o studieze.