| costi2193819831 a întrebat:

Am fost crescut ca un crestin pur, de mic de la3 ani pana la 10 ma duceam la biserica aproximativ in fiecare zi cand era ceva, nu intelegeam nimic ma plictiseam dar simteam o caldura in suflet cand eram acolo, simteam siguranta si iubire.Anii trecand din diferite motive nu am mai fost intr-o biserica de ceva timp, aproximativ 8-9 ani.Am tot fost nedumerit de existenta Domnului,de faptul ca exista atatea religii,de faptul ca multi "mari" fizicieni vor sa dovedeasca ca Dumnezeu nu exista.
Am citit biblia si alte cartii incercand sa aflu si alte pareri,carti scrise si de atei cum sustin ei ca Dumnezeu nu exista.
Dumnezeu exista,si o spun cu toata convingerea posibila
Multi sustin ca totul exista datorita stintei,fizicii,superb prin asta dovedesc maximul lor de prostie
In primul rand omul nu poate sa conceapa cat de slab si cat de limitata are gandirea
In al doilea rand Dumnezeu exista,dar majoritatea religiilor au fost manipulate de iluminati,facute sa prosteasca omul,sa-i lase brese,sa-l faca sa gandeasca,sa descopere el ceva gresit si ca nu e adevarat,si atunci cand tu consideri ca esti destept ca ai ajuns tu la concluzia ca Dumnezeu nu exista scopul lor a fost indeplinit,adica indepartarea de calea buna
Pot da un exemplu faptul ca din Biblie se intelege ca apa a existat inaintea Lui Dumnezeu,dar apoi se relateaza ca Dumnezeu a creeat totul.
Ateii,de asemenea primi manipulati de iluminati,primii care au renuntat la credinta, crezandu-se foarte inteligenti prin faptul ca au gasit ei cateva nereguli...
"Nu exista dovezi ca Dumnezeu exista"
Dovezile sunt sub ochii nostri dar noi inca suntem manipulati desii nu observam asta:
-oamenii:structura completa, 2 maini 2 picioare gura ochii cap,creier. Daca a fost o intamplare aparitia noastra, cum de avem o structura atat de rationala? ce-ar fi fost sa nu avem gura? ce-ar fi fost sa avem doar maini? ce-ar fi fost sa nu avem grai, sa ne intelegem?
2.sentimentele: starea de bucurie,de tristete,emotiile,totul tine de suflet,de inima
de cate ori nu a-ti avut o bucurie in suflet cand faceati un lucru bun sau un bine cand erati copii? pentru ca aceea era multumirea lui Dumnezeu
-totul a fost o intamplare nu? caini,pisici,vaci,porci,papagali,girafe, cai si altele
nu vi se pare ca fiecare are un scop rational pe pamant? ca nu exista ceva fara motiv?
-marii oameni ai fizicii, de ce nu creeaza ei din intamplare un animal? 2013 ani d H.R,asa inculti suntem daca totu' a fost o intamplare?
-de ce nu reusesc marii fiziceni sa readuca un mort la viata?
AVEM RATIUNE SI NE CREDEM CEI MAI DESTEPTI SI NU PUTEM FACE ASTA, IAR O INTAMPLARE A PUTUT SA NE FACA PE NOI? 1?!
ma opresc aici,nu am vrut sa jignesc pe nimeni, doar mi-am spus parerea, si o astept si pe a voastra. o seara placutahappy

37 răspunsuri:
| costi2193819831 explică (pentru мιнαɛℓα36):

Nu trebuie sa fie un scop bun mereu, sau foarte important, poate fi si simplul fapt de a speria oamenii nalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ßirGagaWelch):

Da si Islamica! Ai dreptate! Lady Gaga cand mai vi in Romanialaughing?

| Tinna_Cristina_1989 a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Pai n-am zis ca toate vietatile de pe pamantul acesta au un scop pozitiv big grin in lumea asta exista si bine si rau...Cred ca animalele saracele daca ar vorbi, ar spune ca noi oamenii suntem rai..Depinde cum privesti viata. Paianjenul te obliga sa-ti invingi teama, sa devii mai puternica big grin big grin

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ßirGagaWelch):

laughing Da!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

happy Succes in a te inchina la o fantoma invizibila din ce s-a auzit acut 6 mii de ani, dar tu stii CERT ca exista.
Daca tu mai intrebat de ce nu reusesc fizicienii sa readuca un mort la viata, de ce nu creeaza animale poate pentru ca lumea nu a fost creata de un om de fizica.
Si acum e randul meu sa te intreb, de ce nu invie oameni? De ce nu se mai creeaza animale? laughing Si-a luat fantoma ta invizibila concediu pe termin nedeterminat?
Astept sa imi demonstrezi de ce crezi ca adevarata credinta e crestinismul si nu Islamismul.
Religia tine de doua lucruri: mediul familial si mediul geografic unde te nasti, surpriza nici una nu tine de tine, cine a fost indoctrinat laughing? eu pe care parintii m-au lasat pana la varsta de 15 ani sa decid in ce sa cred sau tu pentru care credinta a fost aleasa inainte sa te nasti? Voi credeti ca ati ales religia, nu, nu tu ai ales ti-a fost bagat Caspar asta pe gat.
Daca te nasteai intr-o familie de Islamisti ziceai la fel ca Islamul e adevarata credinta si crestinismul a fost influentat de Iluminatii.laughing Nici sa te informezi nu ai fost in stare, Iluminatii au treaba cu politica nu cu religia.
Religia ta sustine ca fiecare om se naste pacatos.E pacat sa te nasti?
Mi se pare mai mult decat scarbos ca o religie pentru care au murit milioane de oameni sa mai deschida gura asupra cuvantului iubire.
Nu imi vine sa cred rolling on the floor)))) ca unii oameni mai cred in zombie invizibili si dragoni si mai spun de noi ateii ca suntem inculti rolling on the floor)))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

,,Fiica unui preot care isi pierde onoarea prin comiterea de desfranare si prin urmare, dezonoreaza pe tatal ei, va fi ucisa prin ardere.''

,, Hulitorul numelui Domnului sa fie omorat neaparat; toata obstea sa il ucida cu pietre.Sau strainul sau bastinasul,de va huli numele Domnului,sa fie omorat.''

,,Eu voi lasa animale salbatice care va va ucide copiii si nimici vitele''

,,Si a luat Iosua toate cetatile, si le-au lovit cu taisul sabiei si a nimicit cu dessavarsire toate sufletele care au fost acolo,el nu a lasat sa scape nimeni.[... dar nimicit cu desavarsire tot ce respira ca Domnul Dumnezeul lui Israel poruncise]''

,,Domane Tu, m-ai amagit si am fost inselat''

,,Din cauza suferintei pe care inamicul tau va varsa pe tine in timpul asediului, veti manca rodul pantecelui, carnea fiilor si fiicelor, pe care Dumnezeul tau ti le-a dat.''

,, Dar pentru cei care nu cred imbracaminte de foc vor fi taiate din ei; lichid fiert va fi turnat in jos pe capetele lor.Prin ceea ce este in burta lor,si pielea lor de asemenea,vor fi topite; Si pentru acestia sunt agatati de tije de fier.Ori de cate ori in angoasa lor,ei ar merge mai departe de acolo sunt condusi inapoi in acesta si (le este spus): Gusta blestemul de ardere.''

,, Cand imi ascut sabia stralucitoare si o prind cu mana mea in judecata, ma voi razbuna, pe adversarii mei si o sa le platesc celor care ma urasc.Voi face sagetile mele pline cu sange, in timp ce sabia mea va devora carne; sangele celor ucisi si robi, sefii diderului inamicului.''

Da intr-adevar biblia e plina de iubire si chiar e o materie pe care un copil trebuie sa o studieze.