| troleibuz a întrebat:

Am fost la o biserica de la tara zilele astea si aveau multe obiecte din aur. Am intrebat o femeie care vinde lumanari acolo daca e aur sau doar material care imita aurul, a zis mandra ca e aur-aur. Am întrebat de ce nu folosesc aurul acela sa ajute copiii din sat. Langa biserica era plin de copii desculti si mazgaliti...
A zis ca asa vrea Domnul.

Aveti cumva un pasaj din biblie unde scrie sa ne facem biserici si mai ales biserici pline de icoane si obiecte din aur?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai aurul ala de unde crezi ca e?
tot de la saraci luat, ai vrea sa il dea inapoi?

11 răspunsuri:
| ania a răspuns:

"locul unde trebuie sa se inchine oamenii.
.( Mantuitorul Hristos) vine ceasul si acum a si venit cand inchinatorii adevarati se vor inchina Tatalui in Duh si in adevar, fiindca astfel de inchinatori doreste Tatal" Ioan 4; 21, 23

| CIaudiu a răspuns (pentru ania):

Raspunsul tau n-are nicio legatura cu intrebarea.

| ania a răspuns (pentru CIaudiu):

Cum sa nu.Mantuitorul Hrists nu a poruncit nimamui sa construiasca cladiri, El insusi si- a folosit toata energia si resursele pentru a ajuta oamenii si accentuat ca cel mai important sanctuar pe care il doreste Dumnezeu e duhul nostru, de accea subliniaza inchinarea in duh si adevar.

| CIaudiu a răspuns (pentru ania):

Dar Dumnezeul asta al vostru, ia zi-mi si mie, va vrea analfabeti pe mai multe segmente de categorie sau cum e faza ca inclusiv tu si multi alti fanatici stati toata ziua numai cu Dumnezeul vostru in gura dar o informatie utila dovedita stiintific 0 barat in limbajul si in creierele voastre? Daca iti cer o parere despre univers, aparitia vietii, formarea planetei Pamant si a sistemului solar, istorie, evolutie, sex, laba, orice ba, absolut orice, habar n-ai sa-mi spui. In capul tau e decat Dumnezeu face si drege desi nu esti avocatul lui pentru ca altfel inseamna ca si el e prost daca va pune sa recitati si sa ganditi atatea tampenii.

| ania a răspuns (pentru CIaudiu):

E o mare onoare sa considere cineva ca in capul meu e doar Dumbezeu.Creatorul nustru e cea mai fascinanta persoana din intreaga existenta, cel mai nobil obiectiv posibil al meditatiei umane.De aceea e asa trafic si pe TPU la categoria religie.

| sierra1 a răspuns:

Că ăla de care spui e aur, mă indoiesc

" de ce nu folosesc aurul acela sa ajute copiii "

că așa a zis domnul, de acord, domnul preot!

| johnnny123 a răspuns:

Era un banc care se referea la o alta religie, dar se aplica la fel de bine si la popii nostri: "Cand vrem sa-i oferim ceva lui Dumnezeu, luam toti banii si-i aruncam in sus. Dumnezeu sa-si pastreze cat vrea, iar ce cade inapoi pe pamant este al nostru".

Toate religiile din lumea asta sunt niste afaceri care traiesc din vanzarea de abonamente cu "plan nelimitat de autoiluzionare"

| Zuzu1991 a răspuns:

M-am spovedit pentru prima oara azi
stie cineva cum se trezeste un popa din lesin?
big grin

raspuns: ii fluturi pe la nas o hartie de 50 de lei

| LupusDei1993 a răspuns:

Deoarece obiectele din aur ajuta rugaciunii
/sarcasm

| alex598 a răspuns:

Nu exista un asemenea pasaj in biblie.