| Anonimul222322 a întrebat:

Am fost la țară la nevasta-mea la curte la bunica-sa de 80 de ani după o zi în care am dat cu lopata și am făcut curat in curte, când sa ma pun sa ma culc, pun capul pe perna și eu de obicei dorm cu o mana sub perna am simiți furnicături pe mâna. M-am ridicat și am deschis lumina iar sub perna erau râme, nevasta-mea a început sa tipe, a venit mamai-sa și bunica-sa si a spus oo sunt doar niște cârcâiaci. Bănuiesc ca e ceva vrăjitoarie sau farmece, ce părere aveți?

7 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Mai intreaba-ti sotia ca doar nu v-ati culcat fara sa primeneasca patul (daca nu sa schimbe lenjeria macar sa fi aranjat pernele)?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Câte râme erau? Cine le-a pus acolo? Au venit singure? Părerea mea este ori că ai visat urât, ori că cei de acolo sunt nebuni, să facă așa ceva.

| anonimg a răspuns:

Eu când mă duc la țară, mai întâi scutur/schimb tot ce este pe pat; după aceea adorm -dar niciodată cu mâna sub cap pentru că pot apărea probleme de sănătate.

| Digikey a răspuns:

Poate baba nu a mai schimbat lenjeria de la cutremurul din 77.
Tu ai facut curat in curte si nevasta-ta a stat degeaba se pare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai 14 ani? rolling on the floor Lesin de ras. N-ai ce face povestind pe aici? Ai nevasta la 14 ani? Mai ai de invatat despre viata multe. Daca nu ai facut curatenie si pe tine, ai carat rame de afara.
Este foarte normal la tara sa iti intre tot felul de creaturi in casa, daca cumva lasi geamu sau usa deschisa. Gandeste, cum arata locu in care te afli, invata ce se poate intampla. Creaturile misca ca si tine, nu trebuiesc puse de vrajitori. Vai si eu aveam strabunici de 80 de ani la vreo 14 ani. Si credeam ca "mamaia" este si "bunica", strabunica fiind urmatoru grad.