In astrologie: cate bordeie, atatea obicee. Adica nu toti astrologii cred in legea evolutiei, asa cum a formulat-o in "intrebare". Plus ca astrologia este o pseudostiinta.
Am citit tot, chiar de două ori.Îmi place cum este exprimat chiar dacă sunt ateu, este foarte interesant dacă scoţi partea cu d-zeu din text :p trebuie să evoluăm pentru noi şi pentru o societate mai bună/frumoasă/civilizată nu că aşa ne cere cineva.
Este genial cum ai trecut asa rapid de la un subiect la altul cautam o aplicare a derivatelor in viata, altfel nu iti gaseam "intrebarea" sincer sa fiu nu credeam ca se pot aplica aceste functii in alte discutii decat ce plicticoase, intre matematicieni oricum as putea sa ii injur pe toti care au raspuns la aceasta intrebare in genul nimeni nu citeste atata pentru ca nu vor ajunge nici la finalul raspunsului meu daca imi mai poti da un astfel de exemplu m-ar ajuta foarte mult la un proiect
Scrie undeva in comentariul tau "daca functia creste sau descreste la un moment dat "si atat ai putea sa termini propozitia
frato întreabă: