| Orion19 a întrebat:

Am gasit niste carti pe nume "Conversatii cu Dumnezeu" si "De vorba cu extraterestri" (autori diferiti)
Oare este ceva de incredere,merita sa le citesti/cumperi?
Cine a citit aceste carti si cum a fost?
Pot extraterestrii si mai ales Dumnezeu sa poarte conversatii cu noi, oamenii?

Răspuns Câştigător
| tileavitali a răspuns:

Spune numele autorilor, dar aia cu extraterestrii sigur nu merita sa-ti pierzi timpul cu ea

extraterestri propriu zisi nu exista, ei sunt demoni deghizati in ce-l sperie mai mult pe om, inainte luau chipul monstrilor, sau animalelor urate, astazi iau chipul la astia care ii numim de pe alta planeta.

Putem purta conversatii si cu Dumnezeu si cu diavolii, prin rugaciune, depinde pe cine chemi si la cine te gandesti.

eu te sfatuiesc ca cu cel rau sa n-ai nimic de-a face, nici din curiozitate, cel rau seamana doar moarte si iad in sufletul omului. Ramai cu Dumnezeu care este izvorul vietii si existentei

daca vrei carti bune, duhovnicesti, iti trimit eu, carti ortodoxe, scrie-mi pe tileavitali@yahoo.com si iti trimit si-ti recomand si altele

| Orion19 explică (pentru tileavitali):

Lisette Larkins si Neale Donald Walsch.

| Drolja a răspuns (pentru tileavitali):

Cred că Onion voia să facă o paralelă între faptul că Dumnezeu și extratereștrii au caracteristica comună de a fi entități din exteriorul terrei...și că oarecum cărțile ar putea avea legătură una cu alta. Dar, mă rog, cum ai zis și tu, Dumnezeu e izvorul vieții și existenței!

| TrăieşteClipa a răspuns (pentru tileavitali):

Dumnezeul biblic era de fapt un extraterestru.
Slava lui era de fapt nava acestuia.
Citeste Ezechiel.

5 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Merită,vezi cum prostește satana oamenii.

| ExprimareLibera a răspuns:

Dacă nu ești capabil să gândești la rece si citești o carte la 10 ani, nu merita, cel puțin la aia cu Dumnezeu.