Nu mai generaliza...sunt oameni si oameni.
Cunosc crestini si atei care sunt niste oameni de 2 lei, dar cunosc si oameni de calitate care au caracter, indiferent de credinta.
Un crestin adevarat nu trebuie sa raspunda intr-un astfel de mod.Ba din contra respecta punctul de vedere si nu raspunde cu aceeasi moneda.Romani12:17-21.Deci e clar ca nu se ghideaza dupa Biblie.
Asa este dar multi crestini imi raspund astfel! Daia am si generalizat..Stiu ca nu e bine dar devine enervant!
Nu aduc argumente, fiindca nu exista niciun argument cat de mic care sa ii sustina.
Tu ai intalnit manelistul comun, o specie a crestinului de rand din familia crestinus pateticus care nu are in cap decat manele, Dumnezeu, bani si aurul de pe acoperisu' bisericii.
Nu fi bleg.pot sa-ti postez raspunsuri atee mult mai proaste si lipsite si de logica si de inteligenta.dar nu fooloseste nimanui.iar noi aci santem toti pentru unul.
Can u jsut ....shut the f up?Esti cea mai oribila persoana pe care am putut sa o intalnesc pe siteu asta. Daca asa esti si in real life atunci imi pare rau pentru cei ce trebuie sa te sufere.
Si baubau se numara printre cei la care face referire intrebarea!
Ma mir ca pe tine INFAMS a reusit sa te supere cineva
Inchipuieti infams; sant la fel si sant iubit apreciat si ascultat. fara falsa modestie sant un fel de vedeta locala,care cand ies pe strada sant aplaudat si rugat sa fac un gest precum giani din las fierbinti; probleme copii? intelegi ce zic? sincer? sant obisnuit, si difer de ceilati, ptin ura fata de minciuna, prefacatorie, prostie si pupaturie in c.rpentru a fi placuti, acceptati ori corcoliti, si se mai dau si verticali.cat despre suferit, nu avem ce face.deci treind in acelasi timp si spatiu, nu putem decat sa ne acceptam si sa incercam sa vedem nu care e mai bun ori mai rau, mai destept ori mai prost, ci cat de interesanti putem fi, fistecare cu pasarelile lui.mie-mi-pare bine ca existi.ai o parere despre mine, deci traiesc.
Sunt oameni si oameni! Evidet ca daca i-ai pune o intrebare unui om care nu s-a dus la biserica in viata lui, ar raspunde asa. Gaseste-ti oamenii pe care sa-i intrebi si dupa generizeaza!
Din potriva~! Prea multa biserica strica!
Sau...prea multa prostie ....strica ) N-am nimic cu ateii, sau ce--ti fi voi, dar pana in prezent iti pot argumenta orice intrebare legat de religie, asa ca e normal sa nu-mi convina sa generalizezi!
Da cum spui tu! Increzuta esti si asta denota "Intelepciunea" ta! De aceea nu te-am vazut deloc pe aicea..Toti putem sa ne umflam in pene dar de fapt. unii sunt doar niste oameni care habar nu au cu ce se mananca religia!
) Tu vorbesti de religie?! Mi-e sila...
Ionică întreabă: