Cu omul prost e rau sa ai de-a face, indiferent ca e pateu, sunca sau salam. Legat de Bigfoot... a fost fotografiat/filmat, deci nu e vorba de "sa crezi in" cind exista dovezi clare.
La fel cum gasesti prostia si printre atei, si printre credinciosi, la fel poti gasi si inteligenta.Ca sa-ti ofer un raspuns, e mai bine cu omul care stie sa fie om in orice situatie, indiferent de ce credinta sau necredinta are.
Ateii nu cred în supranatural. Caută definiția în engleză a cuvântului "atheist".
DEX-ul e scris de bigoți ortodocși și prin urmare au dat definiția ateului în funcție de ortodoxie și nu în funcție de poziția ontologică față de supranatural, așa cum se definesc de fapt termenii care descriu o poziție în raport cu supranaturalul.
Ce înseamnă fanatic pentru tine?
Pentru mine inseamna exact acelasi lucru ca si pentru dex:
FANÁTIC, -Ă adj. (adesea s.) Cuprins de fanatism; (p. ext.) foarte zelos, cu foarte mult zel (pentru ceva).** Care se crede inspirat de divinitate; care este animat de o exaltare religioasă. ♦ Pătimaș, excesiv, intolerant. [< fr. fanatique, it. fanatico, lat. fanaticus].
Ok,și creștin pentru tine?
Era vorba de religie, nu de crestinism... In categoria religie intra toate. Daca vrei sa particularizez pentru crestinism, spune-mi si o voi face. Placerea va fi de partea mea.
Asta e intrebarea:
Am intalnit o gramada de credinciosi incuiati, care cred doar in ce vor ei sa creada, dar si atei la fel de incuiati care nu cred in absolut nimic.
Intrebarea mea este urmatoarea:
Cu cine este mai rau sa ai de-a face? Cu un ateu prost sau cu un credincios prost?
Si asta e raspunsul tau:
Un credincios fanatic poate fi de 100 ori mai periculos decât cel mai mare ateu.
E adevărat ca e la categoria Religie...dar aici era vorba de Creștinism!
NU confunda Religia cu Creștinismul... e o diferență foarte mare!
Religia nu te Mantuieste! ci doar Credinta+Pocainta!
Numai bine!
De ateul prost e bine sa te feresti.Credinciosul de bine de rau mai are frica de Dumnezeu si iubeste aproapele cat poate el sa inteleaga, dar ateul prost nu are reguli.Nu au reguli morale nici macar aia care isi masoara IQ-ul zilnic.
Nu stiu de ce, dar am impresia ca pe tine nu te prea ajuta capul ala. Eu sunt ateu si mi-am masurat iq-ul de nenumarate ori. Rezultatul este mai mult decat satisfacator si garantat peste al tau. Tu incurci religia cu ortodoxismul. Spune-mi si mie unde sunt regulile morale intr-un taliban care intra cu bomba pe el in metrou? Ala e fanatic religios si face orice i se cere. Omoara la comanda, deturneaza avioane, totul de dragul religiei. Deci pana la urma care e mai periculos, domnule cu iq ridicat?
Chiar ma gandeam sa atasez o poza si o sa o si fac (desi nu imi sta in caracter prea des), sa nu ai impresia ca toti ateii sunt prosti. Un rezultat asemanator am scos si la testul de la recrutare si la nenumarate alte teste... o fi un sambure de adevar.
http://i.imgur.com/jW4i0.jpg
Daca scoti un rezultat mai bun, respectele mele. Daca nu, incerca pe viitor sa nu mai fi jignesti in stanga si in dreapta.
Nu am facut nici un pleonasm, ateul este persoană care neagă existenţa lui Dumnezeu şi a oricărei divinităţi.
Dar poti sa fi ateu si sa crezi in Bigfoot.
Asta e o dilema ca acee; daca ai o ata ce-ti intra pe gura si iese pe fund{cur}, la capatul de gura ai un rahat, si la capatul de la c.r un penis, de care capat tragi? din punctul meu de vedere, eu as merge ci maria sa OMUL.eticheta nu prea ma intereseaza,fiindca se poate schimba dupa interese, afinitati, placere.si apoi nu chiar rau sa ai de-a face si cu prosti.macar stii unde te situezi. unii se cred maimute.mie-mi place sa cred ca sunt OM.si am ales sa merg cu OMUL.
Ai pus o intrebare buna:* ai drepatate alti crdinciosi cam exsagerez din punctul nostru de vedere. raspunsul meu e un ateu