Și tu spui că ai ajuns al olimpiadă cu așa mentalități?
Probabil ai avut pile la profă de te-a trecud de aia pe școală.
Ai putea face ca mine, doar ca la mine e olimpada de romana, sa inveti! Rugaciunile nu te ajuta cu nimic...
Dumnezeu nu este impresionat în special de fraze alese sau de un ton solemn al vocii.Roaga-te simplu,dacă nu sti cum să începi,cere-I lui Dumnezeu ajutorul.Exoamne,simt nevoia să mă rog, dar nu stiu cum.Te rog, ajută-mă sa mă rog rugaciunea pe care Tu vrei s-o auzi si la care Tu vei răspunde.Acceptă răspunsul lui Dumnezeu prin credintă, si roagă-te ceea ce vine din inima ta. Dumnezeu sa te binecuvinteze, si mâine să simti prezenta Lui!
Roaga-te la Schrodinger sau la pisica lui, sau chiar la Stephen Hawking! Mare expert in fizica mai esti si tu, daca te bazezi pe rugaciune.Profesionist,bro,n-am ce zice!
Depinde la ce anume la fizica. Daca e electricitate te poti ruga Sfantul Tesla, sau Ingerul pazitor Faraday. Daca e la mecanica poti aduce sacrificii semi-zeului Newton.
Documenteaza si o sa vezi ca o sa fie bine.
Felicitari ca participi la olimpiada, asta denota ca esti o persoana inteligenta si in legatura cu ruga, tot ce vine din inima, si e sincer...e bine privit de cer.
De cat sa faci o rugaciune care sa o zici ca pe poezie, mai bine te rogi sincer cu cuvintele tale... Roaga-L pe Dumnezeu sa te ajute sa iti amintesti la olimpiada tot ce ai invatat, tot ce ai repetat ...etc. Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa inveti
Cum sa crezi ma ca te ajuta o rugaciune?! CUM?!
Pana mea, pune mana si-nvata si n-o sa ai nevoie de nicio rugaciune... De aia pica atatia prosti la examene, voi nu-nvatati nimic, da' va rugati, cine stie poate va pica de sus!
Salut, poti spune orice rugaciune daca chiar te gandesti la D-zeu, dar m-ar interesa la ce ora este pentru ca eu am maine la engleza si nu am fost la scoala ieri si azi
Orice rugaciune, dar sa fie din inima, roaga-te lui Dumnezeu din tot sufletul si vei reusi! Succes!
Ai putea citi acatistul Buneivestiri, macar de 2-3 ori.Chiar daca e lung si greu, poti incerca sa citesti doar acatistul, fara rugaciunile de zeci de pagini de la inceput, treci peste si vezi la acatist si la sfarsit o rugaciune care mai este acolo...dar nu uita Dumnezeu da dar nu baga-n sac.Succes.