Noi oameni suntem creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu ( spiritual ) si acea parte spirituala care se afla in noi, Biblia o denumeste si ( DUH ) Duhul este acela care ne face constienti de existenta lui Dumnezeu ( chiar daca nu cunoastem BIBLIA ) Duhul lui Dumnezeu ne vorbeste zi de zi prin constiinta si ne ajuta orisicand, ( Noi trebuie sa invatam sal ascultam nu sa ne opunem ) sperr ca ti-am fost de folos
Pai se stie doar ca in vis se dezactiveaza partea creierului care se ocupa cu ratiunea...Se explica totul.
Daca prin aceste lucruri te simti indemnat sa te pleci in rugaciune inaintea lui Dumnezeu, si de asemenea sa cercetezi Biblia, atunci este lucrarea lui Dumnezeu.
Se numeste indoctrinare, asa ca senzatii pe care le are oricine le asociezi cu prezenta lui dumnezeu.
Chiar nu te inseli, dar sa nu ne inseli pe noi cei de pe TPU mai ales pe atei
Uneori prin vis iti vine gandul? Wow...
Mie cateodata prin gand imi vine visul ...si imi dau seama de cati idioti sunt inconjurat zilnic ...
Da...cu siguranta te inseli...
Normal ca in vis imi vine gandu.Eu visez lucid de multe ori si primesc mesaje directe pe care le constientizez cand ma trezesc.pa
Dar se poate dovedi ca nu exista?
DeProfundis99 întreabă: