Ceea ce a făcut ea e valabil pentru ea. Spirite și spiriduși, zei și semizei nu exista, deci nu are cine sa-i îndeplinească dorințele. Doar tu poți sa-i îndeplinești dorințele daca nu înveți și nu te pregătești pentru acel test. Daca nu te pregătești pentru test, poți lua chiar mai puțin de 5, dar daca te pregătești vei lua garantat 10 la test.
E in functie de notele si pregatirea pe care o ai la obiectul respectiv, nu de ce spune unul sau altul. Spiridusi nu exista si chiar daca prin absurd presupunem ca ar exista, nu ar asculta de colega ta si nu ar face ce vrea ea, ca nu e asta treaba spiridușului. In realitate nu exista asa ceva.
Daca tu in mod obisnuit ai note numai de 5 la acel obiect, e normal sa obtii tot 5 daca nu te pregatesti bine.
In schimb daca ai tot timpul note mari, inseamna ca ai cunostinte temeinice la obiectul respectiv si daca te pregatesti pentru test vei lua sigur o nota foarte buna.
In concluzie, intentia e la tine ca sa te pregatesti pentru test si sa nu te mai gandesti la bratara si la fanteziile colegei tale, iar bratara o poti purta sau nu dupa preferinta fara nici o grija.
Înțeleg unde bați. Eu ma refeream ca ambele avem credem în cristale etc, însă e adevărat ceea ce spui. Testul l-am dat, ea e o chiulangie care a și încercat tot testul să copieze de la bine, dar eu nu învăț pentru alții. Îmi doream doar să știu cum pot seta o intenție pe un cristal care deja are dorința altui om pusă. În zeități, spiriduși nu cred nici eu, decât spiritele celor morți, inofensive oricum. Cred doar în ceea ce îți dorești tu să faci
E corect. Eu nu cred nici in spirite, nici in cristale, suflete sau duhuri.
Omul nu e condus de suflet ci de creier. Daca prin absurd presupun ca exista un suflet ce conduce corpul si e independent de corp, atunci cand omul e beat sau drogat sau bolnav, sufletul fiind separat de corp nu se imbolnaveste, nu se imbata, nu se drogheaza si atunci vedem ca doar creierul drogat conduce omul si sufletul nu are nimic de zis, deci nu comanda omul, apoi daca omul e bolnav de Alzheimer sau are un acident la cap sau o boala, ajunge sa nu mai stie cum il cheama, deci sufletul nu detine in el informatiile omului si nu se strica la accident, ca e separat de corp, apoi daca dorm sau sunt cu spatele, nu stiu ce se intampla, nu vad, nu aud, deci sufletul nu aduce informatii.
Concluzie: sufletul nu aduce informatii, nu detine informatii si nu comanda omul. Si atunci ce face sufletul? Nimic. Nu face nimic si de aceea nici nu exista. E doar o inventie primitiva care explica functionarea omului ca marioneta condusa de suflet, de spirit sau de duh. Tot asa se mai spune ca omul gândește cu inima, cu sufletul, dar e fals.
Singurul care conduce omul e doar creierul si nimic altceva, iar dupa moartea omului nu ramane nimic, pentru ca se distruge creierul.
Deci nu avem spirite, spiridusi, duhuri, suflete.
La fel e si cu cristalele. Cristalul are o structura cristalina, uniforma si nu tine in el informatii, e ca o tabla de scris stearsa, si nu interactioneaza cu creierul sau cu corpul.
Sunt doar fantezii pentru facut bani si in felul asta cumpara omul cristale, magneti si alte fantezii fara nici o valoare.
Evident ca omul in viata are intamplari si bune si rele si e usor sa crezi ca un anumit cristal sau o poezie spusa de cineva a influentat in bine sau in rau intamplarea respectiva. Realitatea e ca nu au nici un efect. E pierdere de timp si de bani si e doar înșelăciune.
Omul diavolului ești.
Daca tu esti credincios in zeul x, sa stii ca in realitate esti credincios doar unor oameni si atat. Pana nu vorbeste zeul x cu tine, toate promisiunile lui pentru tine sunt zero si tot ce faci tu pentru el este zero, pentru ca nu ti-a promis nimic si nu ti-a spus ce sa faci. Deci tot ce faci e la indemnul unor oameni, iar credinta ta nu e adevarata.
De exemplu, daca cineva iti spune ca eu am sa-ti dau 100000000lei si tu crezi asta, atunci credinta ta e in acel cineva, pentru ca tu nu ai vorbit cu mine. Ai vorbit cu acel cineva si acel cineva trebuie sa-ti dea 100000000lei, iar tot ce faci tu pentru mine nu ma intereseaza, pentru ca eu nu ti-am cerut nimic.
In situatia asta esti in relatia ta cu zeul x si asta se intampla pentru ca nu esti in stare sa gandesti rational. Prin urmare esti liber in continuare sa faci ce-ti spun acei oameni si sa crezi ca zeul x vrea ceva de la tine sau ca iti va da ceva.
Dacă ți-aș spune că Dumnezeul meu mi-a vorbit personal și foarte clar și că e complet real, m-ai crede? Cel mai probabil nu...
Da, Dumnezeul meu mi-a vorbit și pot vorbi cu el.
ȘI Biblia condamnă foarte clar zeii ăștia inexistenți:
4. Idolii lor sunt argint si aur, facuti de maini omenesti.
5. Au gura, dar nu vorbesc, au ochi, dar nu vad,
6. au urechi, dar n-aud, au nas, dar nu miros,
7. au maini, dar nu pipaie, picioare, dar nu merg; nu scot niciun sunet din gatlejul lor.
8. Ca ei sunt cei ce-i fac, toti cei ce se incred in ei.
PSALMUL 115
Dumnezeul meu este Singurul Dumnezeu și este viu. Dacă nu ar putea vorbi și dacă nu ar fi fost real, nu aș fi crezut în El.
Omule, Biblia spune că doar uitându-te la creația lui Dumnezeu nu ai nicio dezvinovățire, chiar crezi că lucrurile au fost făcute așa perfect din neant?
Răspunde-mi și tu la o întrebare:
1.De ce lupți atât de mult împotriva lui Dumnezeu, care e motivația ta, de te strădui atât de mult să încerci să convingi oamenii că nu este Dumnezeu?
2. Poți accepta faptul că Dumnezeu există? (știu că nu crezi, dar dacă îți pot demonstra asta, poți accepta acest fapt?)
3. În ce crezi? (Ești ateu sau ce ești?)
4. Ești dispus să te smerești și să porți o discuție?
Motivația mea nu e de a-ți demonstra ceva, în fapt dacă vrei îți pot aduce o mulțime de dovezi istorice, ștințifiice, biologice etc. ca să-ți demonstrez cât de tare te înșeli. Vreau să-ți spun că Domnul Isus te iubește și încă te așteaptă să vi la El. Ceea ce te împiedică să-L vezi pe Dumnezeu e mândria și păcatul.
Asa pot spune si eu ca am puteri nelimitate, ca sunt la prima venire si dupa ce mor scap de trupul acesta si ma intorc din nou in imparatia mea. Eu sunt mult mai puternic decat Dumnezeu. La mine in imparatia mea vin toti oamenii dupa ce mor si le dau viata vesnica. In imparatia mea domneste iubirea, pacea si bucuria nimitata. Raiul si Iadul sunt goale pentru ca au venit toti la mine. Puterea mea asa de mare incat toti care vin la mine devin buni si iubitori pe loc de indata ce intra pe portile imparatiei mele. De aceea eu nu le cer nimic, nici credinta nici fapte bune, pentru ca nu am ce face cu ele. Eu sunt atotputernic si nemuritor. Eu nu cunosc durerea, tristetea, supararea. La mine totul e numai bucurie infinita. Daca cineva vrea sa-i dau dovezi nu-i voi da nici una pentru ca nu are rost. Toti sunt salvati si pot veni la mine in imparatie si pleca oricand de o infinitate de ori. In plus eu sunt in trecere la prima venire ca sa vad cum mai e aici pe pamant si e foarte bine. Toti isi vor gasi linistea si bucuria infinita la mine in imparatie. Mai multe nu spun, pentru ca nu are nici o importanta si in plus surpriza si bucuria va fi mult mai mare cand vor ajunge toti la mine in imparatie.
Ai mare noroc ca m-ai întâlnit acum la prima mea venire si ai putut afla direct de la mine ca ai deja viata vesnica, bucurie si fericire nelimitata fara nici o problema, garantat 100%. Poate sa-ti confirme si Zana Maseluta care vecina cu mine, dar cred ca nu-ti spune nimic, pentru ca asta e taina trecerii dincolo si dezvaluirea ei ar diminua bucuria infinita pe care o ai cand ajungi in imparatia mea. daca te intrebi de ce Dumnezeu iti cere credinta si te pune sa citesti toate povestile acelea, e pentru ca nu are atata putere ca mine. El vrea, dar nu poate sa faca din rau bun asa cum fac eu si de aceea pune omul sa se chinuiască degeaba si trimite in Iad, pentru ca nu are puterea mea. De asta acum Raiul si Iadul sunt goale. Dovezile sunt inutile, pentru ca vei vedea cu ochii tai cand vei ajunge la mine in imparatie.
Deci draga JesusIsMyLife7 bucura-te de vestea buna ce ti-am dat pentru ca a ta va fi fericirea, iubirea si bucuria nesfarsita pe care le ofer gratis la mine in imparatie, pentru ca pot si bucuria ta va fi si bucuria mea. Fie ca ma crezi, fie ca nu, nu are nici o importanta. Vei vedea atunci cata putere de iubire si bucurie nelimitata am si pot oferi.
Ok ideea asta este foarte logică, nu m-am gândit niciodata din perspectiva asta. Știu care este șmecheria din spatele cristalelor, dar nu o să o explic acum. Oamenii au inventat raiul din cauza fricii de a muri daca nu mă înșel, iar iadul pentru a băga frica în oamenii din jurul tău să îți împărtășească opinia
Asa este. O minciuna nu e niciodată un lucru bun. Un om care inventează lucruri false nu e om cinstit, nu e un om corect, nu e sfânt. E doar un om care înșală alți oameni, deci nu e de apreciat.
Există demoni, duhuri rele și blesteme, dar nu de astea ar trebui să te temi, ci de Dumnezeu.
Ferește-te de cristale și a te băga în sfera asta a vrăjitoriei, pentru că altfel o să ai o viață blestemată, iar apoi o să ai parte de un mare chin veșnic în iad. Poate că ți se par basme, dar nu sunt.
Pocăiește-te cât mai ai timp! Domnul Isus te iubește!
Auzi. Eu nu îmi impun credința sau,, vrăjitoria" asta asupra persoanelor din jurul meu, deci prefer ca nici ceilalți să mă forțeze sa cred în ceva ce nu cred. Dacă eu nu cred în Dumnezeu și în niciun alt zeu, asta înseamnă că iadul si raiul sunt niște termeni care nu există pentru mine. Nu îmi e frica de demoni, ei nu pot interacționa cu lumea noastră. Hai să pretindem că am credință în zeul tău. Credincioșii ca tine îmi zic că ajung în iad deoarece sunt LGBT, e-girl și,, vrăjitoare". Atunci prefer să stau departe de zeitatea lor. Nu vreau să sune a jignire, dar ăsta este singurul mod de a mă exprima
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: