| Ihave100lei a întrebat:

Am nevoie de mare ajutor
in casa cand sunt singura mi se intampla chestii ciudate si nu stiu ce sa fac
o data eram singura iar mama vine de obicei pe la 1 noaptea si era ora 12 si credeam ca a venit mai devreme a venit ca de obicei si m-a strigat jos eu m-am dus si cand am ajuns am vazut toate luminile stinse si nu era nici urma de mama
va rog nu stiu ce sa fac

Răspuns Câştigător
| Florin9Florin9 a răspuns:

Roagă-te la Dumnezeu să te apere (poartă o cruciuliță la gât și tine o icoană în propria cameră), vorbește cu mama ta să cheme un preot ca să săvârșească o slujbă specială pentru sfințirea casei, fii credincioasă și Dumnezeu nu va permite forțelor rele să-ți facă rău.

7 răspunsuri:
| m1dn1gh7 a răspuns:

Hei, stai linistita, probabil iti e atat de frica incat auzi sunete desi ele nu exista cu adevarat, sunt doar in imaginatia ta. Frica determina multe fenomene stranii, inexistente de fapt. happy

| NGheorghe a răspuns:

Pai spune mamei tale ce se intampla, așa te înțelegi cu ea sa nu îți facă surprize, sau sa te cheme aiurea. Ci numai chestii planificate. Poate se distrează o vecina de tine. Noua degeaba ne spui.

| CosminCD a răspuns:

Puterile drăcești pot face așa ceva. Nu e nimic ieșit din comun. Fă o rugăciune, citește câteva versete biblice și lasă-i pe ăștia diabolici...nu-i mai accepta!

| danut a răspuns:

Ai adormit, ai visat si te-ai trezit brusc din vis din cauza unui zgomot, probabil ai visat venirea mamei tale. Tine lumina aprinsa pana la venirea mamei tale si nu te mai uita la filme cu vrajitori, demoni sau alte emisiuni de genul asta. Ce vezi, aia visezi.

| danay72 a răspuns:

Se poate sa nu fie nimic. Dacă se mai întâmplă, vezi daca nu ai în casă lucruri care au legatura cu spiritismul. Daca ai asa ceva e bine să le arunci.

| MortalProxy96 a răspuns:

Toată lumea spune că e imaginația ta.

Cel mai bine ar fi să ignori. De obicei, când ignori ceva ce te sperie, dispare.

Degeaba spui că e imaginația ta, când poate fi ceva pe bune.

| 12Bunescu a răspuns:

Poate chiar ai auzit vocea mamei sau oare a fost totul doar in mintea ta? Frica si nesiguranta de multe ori dau nastere la tot felul de iluzii stranii.