| Blubluelikns a întrebat:

Am nevoie de sfaturi.
Intrebarea mea e legata de suflet.
Eu am un stomac mic, asa este trupul meu, si pe mine ma mustra constiinta cand mananc peste măsură.
Intrebarea mea este: Cum as putea sa ma infranez, cum as putea sa stiu cand si cum sa ma opresc din a manca, cum sa stiu cat are nevoie corpul si cat trebuie sa ii dau si de cate ori ar trebui sa mananc pe zi?

Răspuns Câştigător
| 1onur a răspuns:

Există sufletul lacom sufletul hapsân sufletul nesătul Sufletul nemulțumi sufletul avar sufletul fără nici măsură și limită.

Asta însemnând că pui mâncare și poftele înaintea credinței și la orice alt ceva și nu vei fi niciodată sătul și niciodată mulțumit de absolut nimic.

Mănâncă normala și nu abuza de mâncare fiindcă o dată ce abuzezi de mâncat îți vei face rău și numai rău eu iți spun că eu am trecut prin asta eu personal și nimeni în afară de Dumnezeu n-a avut cine să mă învețe și explice nu pune mâncare ca pe o plăcere mâncarea este pentru a ne satura stomacul atunci când este foame și aia cu măsură fără să abuzăm de sufletul și stomacul nostru eu am trecut prin asta și știu foarte bine ce-ți spun și explic.

Mănâncă cu măsură și nu pune mănâncarea pe un piedestal. Mâncarea este făcut să mănânci și atâta tot nu sa abuzezi de tine trupul tău corpul tău sufletul tău.

3 răspunsuri:
| Pocait01 a răspuns:

Https://www.calculator.net/bmr-calculator.html
Vezi câte calorii ar trebui să mănânci și în felul acesta ai o idee măcar cât ar trebui să mănânci pe zi și împarte la 2-3 mese.
Dar contează foarte mult ce mănânci de caloriile alea.

| RazzMTB a răspuns:

Sufletul nu exista, insa iti poti face un program alimentar pe placul tau, ai tutoriale pe net o gramada