Acum imagineaza-ti ca esti ATEU,Totul este sec,rece,mort(niciodata nu te-ai gandit ca vei muri,te gandeai ca tie nu ti se va intampla,pentru cabatranetea e departe,si viata trebuie traita,chiar si in pacate.Dar cancerul,off
Te inseli,ne dam seama ca putem muri oricand,oricat de bine sau de rau am trai.
Faza e ca eu, personal, as muri implinit in cazu ala.Am avut de toate, doctorii nu ma pot ajuta da macar stiu ca am trait bine cat am trait.Multi nu s-au putut bucura de atat.Probabil as trai bine pana m-ar prinde rau boala (si atunci m-as sinucide deci nu as suferi )
Si daca esti crestin ce? Cand mori mori. Ai apus numai rasari, asta e, game over.Sau crezi ca o sa apara un zeu dupa doar pentru ca asa vrei tu? Tu crezi ca noi suntem atei pentru ca vrem? Tu poti sa crezi in Mos Craciun daca vrei? Slab ''argument'' (sau orice ai vrut tu sa fie )
Majoritatea celor ce mor o fac din cauza de boli cardiovasculare. Cancerul e undeva in pozitia a treia, se pare, iar accidentele sint undeva mai jos. Vezi aici - http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_causes_of_death_by_rate. Moartea e inevitabila, sint ateu, sint constient de asta, am planuri de viitor, dar macar daca mor miine, stiu ca ce am facut pina acum ramine bun facut, nu am pierdut timpul aiurea rugindu-ma unui dumnezo' ipotetic. Chiar am trecut aproape de moarte de vreo citeva ori si, in afara de transpiratia rece ce urmeaza la citeva minute dupa astfel de situatii, nu m-a trecut nici un gind legat de rai. Oh, si realitatea mea e mult mai vie si calda decit a majoritatii crestinoizilor!
anonim_4396 întreabă:
recedaniel3 întreabă: