| คlєxヅ a întrebat:

Am o intamplare stranie,care am patit-o acum catva timp cand eram cu prietenii la o vale sa jucam fotbal. Mergeam noi ce mergeam pana am ajuns la vale,in fata noastra, era un tigan batran, si urat. Si tot repeta in continuare : "Eu sunt domnul inger!" a spus asa de vreo 12 ori si pe urma incepea sa fie nervos si sa strige,eu si baietii intoarcem spatele si radem, eu spun "ce retardat" deodata tiganu ala batran pune mana pe mine pe urma o ia repede si cand ma intorc dispare, ce vroia sa spuna prin cuvintele lui? Eu sunt domnul inger? Adica e un inger?

Răspuns Câştigător
| AnonimAwesome a răspuns:

In primul rand ce religie esti? Daca esti Ortodox e clar ca ai probleme daca faci parte dintr-o secta si ai vazut asa ceva inseamna ca esti nebun! Deci ai vazut un tigan batran si urat care a strigat de vreo 12 ori sunt domnul inger, De obicei Hristos ia chip de sarac ca sa te puna la incercare(adica sa vada cat de milostiv esti!)Dar ingerii nu fac asa ceva! Era clar ca a fost ceva anormal...Mdaa putea sa fie Satana ca sa te duca in eroare! Si sa te faca sa crezi ca esti vreun mare credincios si la trimis D-zeu pe el! Daca nu, atunci a fost un inger trimis de Catre Iisus la tine pentru ca ai zis ca nu crezi in ingerii atunci e rau peentru ca Ingerul pazitor il ai de la Botez si el te indruma spre bine si va fi cu tine in cele 24 de Vami! Deci ori era Satana Ori Sf.Inger! ar fi bine sa te mai duci la biserica si sa lasi FAP FAP FAP la oparte... Funda?

| คlєxヅ explică (pentru AnonimAwesome):

Da,putea fi Satana, dar nu inteleg de ce tigan urat.

| คlєxヅ explică (pentru AnonimAwesome):

Cand aveam 6 ani, si era noaptea mama era la magazin sa cumpere... Si era de Sf. Andrei, tata era la munca, si era geamul deschis, ora 9 noaptea.Se miscau umbre, si se auzeau pasi. nail biting Aud o voce, ma uit la usa era tot negru si o fata cu maini.Pe cealalta usa intra mama repede si uratania disparu. Oare era de la frica de intuneric?

44 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

E Big Foot.

| William a răspuns:

Nu te crede nimeni mai.

| costis a răspuns:

Fiecare avem experiente proprii din care putem invata ceva.

| GodBlessYou a răspuns:

Ori esti nebun, ori minti.

| คlєxヅ explică (pentru GodBlessYou):

Asa zic toti.A mai patit asta un prieten.

| Toluk19 a răspuns:

Un inger lui satana a fost!

| kamykaze88 a răspuns:

Inger nu cred eu zic un caz simplu de intalnire cu spiritele acelui loc. poate a zis ca e inger sa va sperie. se distra si el poate ma rog daca as putea sa ma duc acolo sa simt energia acelui loc ti-as spune ce a fost acolo aproximativ

| คlєxヅ explică:

A disparut, si a lasat in urma un fum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau ai avut vedenii, sau ai inventat povestea ca sa ai ce posta.

| คlєxヅ explică (pentru anonim_4396):

Vedenii nu, au mai vazut si ceilalti baieti, si nu, nu am inventat povestea ca sa am ce posta. Uita-te la profilul meu si vezi pe ala care ceva cuvantu "Echipa" la nume si are un avatar cu scris, il am la prieteni.Trimitei mesaj si spune-i daca a vazut vreun tigan batran care se dadea inger si a disparut.

| anonim_4396 a răspuns (pentru คlєxヅ):

Vreau sa intelegi un lucru, singurul lucru pe care-l afirm fara dubiu:nu exista MINUNI. Exista lucruri si fenomene pe care nu le putem percepe sau intelege inca.Gandeste-te numai cate lucruri banale pentru noi azi, reprezentau minuni pentru cei care au trait acum 200 ani, de exemplu.

| SergiuOsan a răspuns (pentru anonim_4396):

Corect, nu este o minune. Este un fenomen obisnuit, numit materializare, caracteristic spiritelor unor persoane decedate recent (pana in 7 ani)

| anonim_4396 a răspuns (pentru SergiuOsan):

Cum explici acest lucru, fara a face apel la minuni?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Era un aurolac in sevraj.

| unbaiatanonim a răspuns:

Felicitari, esti schizofrenic big grin

| คlєxヅ explică (pentru unbaiatanonim):

Si tu esti prost. Felicitari!

| unbaiatanonim a răspuns (pentru คlєxヅ):

Spre deosebire de tine eu am zis realitatea. Dar niciodata nebunii nu o sa se declare nebuni laughing

Spre deosebire de tine eu am zis realitatea. Sunt schizofrenic daca am vazut un tampit care se dadea inger, cred ca acum sunt si gay daca pun o intrebare! Lume de tampiti jegosi.

| unbaiatanonim a răspuns (pentru คlєxヅ):

Esti schizofrenic daca a pus mana pe tine si cand te-ai intors a disparut si cu un fum mare laughing. Te-ai uitat prea mult la fenomene stranii.

Recunosc ca ma uit.

| 1Mihai1 a răspuns (pentru คlєxヅ):

Dă-le pace! Cu ei nu ajungi la nicio înţelegere! Eu cred c-a fost vreun "prieten" de-a celui rau.

| คlєxヅ explică (pentru 1Mihai1):

Posibil. thinking

| Silviuloan a răspuns (pentru คlєxヅ):

Prin ce imprejurare ai vazut acest tigan? loc...

| raymusic5432 a răspuns:

Basme

| คlєxヅ explică (pentru raymusic5432):

La mai vazut unul, basme cum sa nu.

| raymusic5432 a răspuns (pentru คlєxヅ):

Da te cred

| คlєxヅ explică (pentru raymusic5432):

Treaba ta, daca apare in fata ta cu o coasa in mana nu dai vina pe mine si sa nu ma blestemi ca eu doar ti-am spus.

| Kaennox a răspuns:

No pe bune acum, e nu cred in din astea, dar totusi, am destule motive. Oricum, ti s-a intamplat ceva ciuda, orice e posibil: "Suntem in secolul 21!"

| pavdany92 a răspuns:

Deci daca te intalnesc pe strada si zic ca sunt Dumnezeu tu ma crezi?
o fi doar un mos afectat de batranete putin plecat cu sorcova, deci stai linistit n-o sa-l vezi in halat alb si cu aripioare

| คlєxヅ explică (pentru pavdany92):

Da,un mos care dispare.

| Sweetyass a răspuns:

Daaa, m-ai prins cu asta....Nici sa nu va straduiti sa raspundeti copii!

| pesciolino a răspuns:

Daca era un inger(slujitor) al Domnului, nu se declara "domn"

| คlєxヅ explică (pentru pesciolino):

Atunci ce putea fi?

| pesciolino a răspuns (pentru คlєxヅ):

"Orice" dar cu siguranta nu ingerul Domnului

Pai era foarte ciudat. Putea fi oare inger rau?

Dupa cum se vede nu crezi nici macar in ingerii buni...

In Dumnezeu cred, dar in ingeri....Nu prea. Rugaciuni si din astea.

| Razvanjerrry a răspuns (pentru คlєxヅ):

Pai, mai degraba cred ca a fost satana pentru ca ingerii nu cred ca se transforma in tigani.Satana se poate transforma in orice de pe pamant si in ceruri si in Iisus Hristos. Du-te la biserica la un preot bun si spune-i ce ti s-a inamplat daa povestea este adevarata.

Pai tu afirmi ca nu crezi in Dumnezeu.
Odata ce nu crezi in ingeri...rugaciuni.
Sau esti unul dintre multi crestini, care crezi in Dumnezeu dar nu traiesti cu El.
Mie cel putin imi dai impresia asta si daca mai stai mult pe aici,"netaiati imprejur" iti vor smulge si mica credinta care o ai.

| mihaican a răspuns:

Ciudat,o sa o intreb pe doamna de religie

| soimos13 a răspuns:

Ala a fost in mod sigur Dracu!

| คlєxヅ explică (pentru soimos13):

Ce te face sa crezi ca era Dracu?