In primul rand ce religie esti? Daca esti Ortodox e clar ca ai probleme daca faci parte dintr-o secta si ai vazut asa ceva inseamna ca esti nebun! Deci ai vazut un tigan batran si urat care a strigat de vreo 12 ori sunt domnul inger, De obicei Hristos ia chip de sarac ca sa te puna la incercare(adica sa vada cat de milostiv esti!)Dar ingerii nu fac asa ceva! Era clar ca a fost ceva anormal...Mdaa putea sa fie Satana ca sa te duca in eroare! Si sa te faca sa crezi ca esti vreun mare credincios si la trimis D-zeu pe el! Daca nu, atunci a fost un inger trimis de Catre Iisus la tine pentru ca ai zis ca nu crezi in ingerii atunci e rau peentru ca Ingerul pazitor il ai de la Botez si el te indruma spre bine si va fi cu tine in cele 24 de Vami! Deci ori era Satana Ori Sf.Inger! ar fi bine sa te mai duci la biserica si sa lasi FAP FAP FAP la oparte... Funda?
Corect, nu este o minune. Este un fenomen obisnuit, numit materializare, caracteristic spiritelor unor persoane decedate recent (pana in 7 ani)
Deci daca te intalnesc pe strada si zic ca sunt Dumnezeu tu ma crezi?
o fi doar un mos afectat de batranete putin plecat cu sorcova, deci stai linistit n-o sa-l vezi in halat alb si cu aripioare
Treaba ta, daca apare in fata ta cu o coasa in mana nu dai vina pe mine si sa nu ma blestemi ca eu doar ti-am spus.
Cand aveam 6 ani, si era noaptea mama era la magazin sa cumpere... Si era de Sf. Andrei, tata era la munca, si era geamul deschis, ora 9 noaptea.Se miscau umbre, si se auzeau pasi. Aud o voce, ma uit la usa era tot negru si o fata cu maini.Pe cealalta usa intra mama repede si uratania disparu. Oare era de la frica de intuneric?
No pe bune acum, e nu cred in din astea, dar totusi, am destule motive. Oricum, ti s-a intamplat ceva ciuda, orice e posibil: "Suntem in secolul 21!"